HOROSKOP ZA 10. maj 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav ima važne planove koje će u narednom periodu ipak uspeti da ostvari, Škorpija priželjkuje promenu radnog mesta, Vodolija nije dovoljno posvećena partneru.

OVAN

Moguće je da ćete napraviti neku grešku na ovom polju. Pazite da vas brzopletost ne košta preterano skupo. Nije vam lako da budete sasvim iskreni u komunikaciji sa partnerom. Problemi sa varenjem.

BIK

Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili kada je u pitanju posao i smatrate da ste dogurali daleko obzirom na to odakle ste krenuli. Moguće je da ste nesigurni i da partner to primećuje. Nemate zdravstvenih problema.

 

BLIZANCI

Važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali kako biste uspeli da napredujete kasnije. Imaćete priliku da se pomirite sa osobom koju volite. Možete da se nadate novoj šansi. Posetite nutricionistu.

vodolija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Moguće je da niste uspeli da se posvetite svom poslu onako kako je trebalo i da ćete zato imati neke probleme na polju finansija i posla. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme na polju ljubavi. Prijala bi vam relaksacija.

 

LAV

Imate važne planove koje ćete u narednom periodu ipak uspeti da ostvarite. Iako postoje ljudi koji ne veruju u vas. Voljena osoba pokazuje veliki nivo ljubomore prema vama. Iz tog razloga se često svađate. Srčane smetnje.

 

DEVICA

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao koji može za vas da bude veoma dobar i koristan, isplativ. Ljubavno polje vam se pokreće u pozitivnom smislu i pojavljuje vam se osoba za vezu. Proverite krvnu sliku.

VAGA

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza ako želite da ostavite dobar utisak na svoje nadređene. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Često se svađate i imate veoma velika otežanja. Problemi sa alergijama.

 

ŠKORPIJA

Priželjkujete promenu radnog mesta. Niste zadovoljni situacijom i zaradom i smatrate da možete više od toga. Komunikacija sa vašom simpatijom iz dana u dan postaje sve bolja i uskoro sledi veza. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

 

STRELAC

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao ili zaradu koja će vam biti primamljiva. Očekuju vas dobre promene. Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili razvodu braka. Problemi sa povišenim pritiskom.

horoskop

pixabay

JARAC

Dolazi vam šansa da na polju finansija ostvarite značajnu promenu. Posvećeni ste poslu i veoma ste vredni. Moguće je da ste pronašli osobu koja je pokazala da sa vama želi da gradi zajedničku budućnost. Moguća je nesanica.

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti prilično napeti u poslovnom okruženju i da ćete iz tog razloga imati neke probleme. Niste posvećeni partneru i on vam to zamera. Među vama nastupa period zahlađenja. Pazite na nervni sistem.

 

RIBE

Promena posla je uskoro pred vama. Potrudite se da budete mudri kada budet ebirali svoje novo zanimanje. Ljubomora koju pokazujete smeta partneru, a vi u nekim situacijama ne možete da je kontrolišete. Problemi sa zubima.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)