HOROSKOP ZA 10. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

samoća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci će imati problema na poslu, Devica će danas da dominira, Rak ima problema sa organizacijom, Lav se dobro oseća

OVAN

Povedite računa o komunikaciji sa saradnicima. Današnji dan vam donosi mogućnost nekog konflikta. Iako vam voljena osoba u život unosi mnogo radosti i pozitivne energije, sa njom ne delite baš sve. Osetljiv nervni sistem.

BIK

Sa nadređenima imate dobar odnos i dobićete njihovu podršku da ostvarite svoje planove. Niste spremni za ozbiljnije korake u vezi u kojoj ste trenutno i nadate se da će partner to uspeti da prihvati. Povedite računa o leđima.

BLIZANCI

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Ako budete strpljivi, rešićete ipak sve. Osoba koja vam se dopada će pokazati da je na neki način malo distancirana od vas. Nema problema sa zdravljem.

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti veoma korisni. Posao vam ide od ruke i posvećeni ste svojim zadacima. Dolazi vam šansa da voljenoj osobi iskreno pokažete kako se osećate pored nje. Pazite na hronične smetnje.

LAV

Poslovi vam se na neki način gomilaju jedni na druge, nije vam baš lako da sve organizujete na dobar način. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i uradiće sve što može kako bi vas zadržala. Dobro se osećate.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobru atmosferu sa svojim saradnicima danas. Na ljubavnom polju vam nije lako da dođete do zadovoljstva koje vam je neophodno. Teško vam je da se opustite. Zdravlje je dobro.

VAGA

Nemojte mnogo da očekujete od posla danas. Okolnosti vam se komplikuju i sve vam je teže da se skoncentrišete. Možete da očekujete povoljnu atmosferu za početak nove veze. Očekuje vas jako dobar dan. Pazite na svoje srce.

škorpija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika za novo radno mesto. Možete da se nadate pozitivnim pomacima na ovom polju. Možete da se nadate da ćete pronaći osobu pored koje ćete imati sve ono što vam je potrebno. Pazite na svoj stomak.

 

STRELAC

Vaše kolege bi mogle da vam stvore tenziju bez preterano velikog razloga. Nije vam baš povoljan dan za polje posla. Počeli ste da sumnjate u sve oko sebe jer ste o voljenoj osobi čuli dosta tračeva. Nervni sistem vam je osetljiv.

JARAC

Želite da pokrenete neke promene na polju posla ali vam je potrebna podrška jedne važne osobe. Ponašate se prilično hladno prema voljenoj osobi. Vreme je da naučite da pređete preko ponosa. Mogući su problemi sa zubima i kožom.

devojka

Foto: Ilustracija

VODOLIJA

Želite da se date šansu nekim novim poslovima jer imate utisak da je za vas došlo vreme za promene. Lepo vam je kada ste sa voljenom osobom, osećate se na neki način ušuškano i važno vam je da ste zajedno. Kolena su vam osetljiva.

RIBE

Ambiciozni ste i uradićete sve što možete kako bi na poslovnom polju ostvarili svoje ciljeve. Preterana ljubomora koju partner pokazuje može na neki način negativno da utiče na vašu vezu. Hronične tegobe vam se vraćaju.

       

(Dnevne.rs /Kurir)