HOROSKOP ZA 1. februar 2020. (ASTROLOGIJA)

most

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodolija uplašena, Ovan niza grešku za greškom, Bik zaljubljen, Rak mora da ojača imunitet

OVAN

Moguće je da vas dosta toga opterećuje na poslovnom polju i da ste skloni pravljenju grešaka. Potrebno vam je više razumevanja od strane voljene osobe koja se nekada ponaša prilično hladno prema vama. Nemojte se forsirati, odmarajte danas.

BIK

Biće vam potrebno vreme da se prilagodite poslovnim promenama koje nastupaju nekako naglo. Može se reći da ste veoma zbunjeni jer vam osoba sa kojom flertujete šalje pomešane signale. Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

BLIZANCI

Važno je da budete spremni da prihvatite odgovornosti koje vam se nude kako bi mogli da napredujete na poslu. Potrebno je da se više potrudite oko voljene osobe ako želite da je zadržite u svom životu. Dobro se osećate danas.

RAK

Želite da napredujete i da budete uspešni. Nastupa period buđenja vaših ambicija na ovom polju. Odnosi u braku su vam postali malo nestabilni. Imate utisak da ćete uskoro imati veću bračnu krizu. Ojačajte svoj imunitet.

 

LAV

Moguće je da nemate dovoljno koncentracije da biste rešili sve poslovne probleme koje imate pred sobom. Imaćete zanimljiva dešavanja na polju emocija. Današnji dan vam je jako povoljan za nova poznanstva. Mogući su problemi nervozom.

 

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje komplikacije i otežanja ukoliko se bavite privatnim poslom. Sasvim otvoreno pokazujete svoja osećanja ka simpatiji. Spremni ste za početak nove emotivne veze. Odlično se osećate!

VAGA

Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu oko pokretanja poslovnih promena koje priželjkujete. Veoma ste emotivni i pokazujete svom partneru svoje slabe tačke u nadi da će vas on prihvatiti. Kolena vam mogu biti osetljiva.

 

ŠKORPIJA

Biće vam potrebna nečija pomoć kako biste mogli da izađete na kraj sa velikim brojem poslovnih obaveza koji vas opterećuje. Spremni ste za brak i zajednicu. Osećate pravu ljubav prema partneru. Dobro se osećate.

VIKEND HOROSKOP: Velike odluke, dileme i promene!

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Nemate veće brige danas. Aktivni ste na polju flerta i uživate u pažnji koju dobijate od strane brojnih udvarača. Hronični problemi vas prate.

JARAC

Možete da očekujete poboljšanje zarade. Današnji dan vam donosi nove poslovne prilike. Očekuje vas pozitivan dan za odnos sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o braku i zajednici. Zdravlje je dobro kod vas.

 

VODOLIJA

Faktor sreće će vas poslužiti na polju posla. Moguće je da ćete uspeti da rešite neki problem iz prošlosti. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam potpuno pomutiti pamet! Bude vam se leptirići u stomaku… Bavite se sportom!

 

RIBE

Polje privatnog posla bi moglo da vam bude ugroženo ako budete skloni nepromišljenim odlukama. Sigurni ste u svoja osećanja i želite da pokažete vašem partneru kakvi su vam planovi sa njim. Povedite računa o ishrani.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)