HOROSKOP ZA 06. mart 2019. (ASTRO)

usne

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan odmara, Blizance čeka velika ljubav, Lav vodi unutrašnju borbu, Vodolija sitničava, Ribe posvećene poslu

OVAN

Povoljan je dan za odmor ili neko putovanje radi zadovoljstva. Važno je da sebi priuštite i neki predah od posla. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete imati zanimljivo novo poznanstvo danas. Problemi sa sinusima.

BIK

Za sada ste zadovoljni okolnostima koje imate na poslovnom planu i još uvek ne želite veće promene. Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti koja vas još voli. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Nemojte da počinjete važne projekte sada jer vam današnji dan nije povoljan za posao. Uskoro ćete ući u vezu koja može trajati. Vreme je da se okrenete boljem društvenom životu kako bi sklapali poznanstva. Prolazan kašalj.

ATKINSOVA DIJETA: Posle pet dana zaboravite na salo, OVAKVA ISHRANA ČINI ČUDA!

RAK

Nemojte da dopustite sebi da izgubite strpljenje i da zbog toga donesete neke nepromišljene odluke na ovom polju. Prija vam pažnja koju vam partner poklanja, među vama vlada romantična atmosfera. Podložni ste upalama.

LAV

Očekuju vas važna dešavanja kada je u pitanju posao. Trebali biste da ostanete maksimalno fokusirani na ovo polje. Moguće je da vodite velike unutrašnje borbe i da na polju emocija ne znate šta želite. Ukočenost u predelu vrata.

DEVICA

Mogući su novi preokreti na polju posla, taman kada ste mislili da je stanje stabilno promene vam se dešavaju. Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom osmislite plan vezan za brak. Dobro se osećate.

VAGA

Ako ste želeli novo radno mesto, tokom današnjeg dana bi mogla da vam se ukaže prilika da ga dobijete. Partner polako gubi strpljenje i pokazuje vam drugu stranu svoje ličnosti. Ne volite histeriju. Mogući su problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni poslu i važno vam je da u doglednom periodu ostvarite što bolje rezultate. Sa voljenom osobom imate priliku da popravite odnos. Potrudite se da pokažete fleksibilnost. Povedite računa o glavobolji.

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

STRELAC

Imate mnogo poslovnih obaveza danas i to vas opterećuje. Moguće je da ste pod tenzijom zbog posla. Moguće je da ste imali neke nesporazume sa voljenom osobom i da je vaš odnos sada u prolaznoj krizi. Pad imuniteta.

JARAC

Saradnja sa inostranstvom je pred vama. Možete da očekujete da će vam se trud koji ulažete u posao isplatiti. Pred vama su zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete vezu. Sasvim dobro stanje.

VODOLIJA

Smatrate da nije sve rešeno na poslovnom planu i da postoje neke stvari koje su ostale skrivene ili gurnute u ćošak. Moguće je pravite probleme u odnosu sa voljenom osobom oko nekih sitnica. Bez većih problema.

NEDELJNI HOROSKOP za period od 3. do 10. marta (ASTRO)

RIBE

Moguće je da ćete uraditi sve što možete kako biste uspeli da ostvarite poboljšanje poslovnih okolnosti. Pokažite partneru da vam je stalo do njega i da ste spremni da mu se posvetite. Smetaju vam cigarete i duvanski dim.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)