HOROSKOP za 06. jun 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan i Vodolija u harmoničnom odnosu, Bik uživa u društvu Device, Blizanci opušteni, Rak očekuje novac, Lav direktan, Vaga izbegava svađe, Škorpija beskompromisna, Strelac u fokusu, Jarac zaposlen, a Ribe osećaju stres. Ovo je današnji horoskop za 06.07.2018. godine.

OVAN

Posao

Osećate da deo kolača, koji vam pripada ne dobijate u pravom smislu reči. Morate da budete dovoljno kritički raspoloženi za ono što vam se dešava.

Ljubav

Ukoliko ste sami možete da očekujete jako prijatno iznenađenje od osobe, koja je rođena u znaku Vodolije. Budite opušteniji i sa više optimizma

Zdravlje

Pojačana glavobolja

BIK

Posao

Volite kada se vrte poveće svote novca i ne želite da radite za nešto sitno ovaj put. Bićete podstaknuti na jače angažovanje na ovom segmentu ovaj put.

Ljubav

Neko bi mogao da vam priđe, a to je možda partner od ranije. Poželećete mnogo bolji ambijent za sebe pored jedne Device.

Zdravlje

Predeo oko vrata vam je osetljiv

Drevna misterija Indije: Ovo je bajalica za osvajanje srca voljene osobe

BLIZANCI

Posao

Niste sami na polju posla i imate sa kim da sarađijete. Ono što vam pričinjava veći problem jeste da ste spremni na promene isuviše rano za vas ukus.

Ljubav

Moraćete da radite stvari koje se od vas nalažu. Neko je u vašoj blizini ali vas još ne pita ništa konkretno. Moraćete sami da nađete način da se nešto konkretno promeni.

Zdravlje

Volite da se opuštate.

RAK

Posao

Neko bi mogao da vam pomogne na putu kojim ste krenuli. Morate da budete dovoljno otvoreni za ono što vam se sprema kao veći izazov u narednom periodu. Očekujte veći novac.

Ljubav

Ne odustajete od osobe na koju često mislite. Morate da se opustite kada je komunikacija u pitanju jer imate dovoljno otvporeno polje emocija za nešto konkretno.

Zdravlje

Glavobolja

LAV

Posao

Ne ustručavate se da kažete svoje mišljenje ovaj put. Otvoreni ste za jaču saradnju ovaj put. Nemate nameru da odustanete od posla kojim se bavite zbog sezonskog karaktera vašeg posla.

Ljubav

Volite svim srcem jednu osobu i to vam prija. Morate da budete dovoljno prisutni kada je zajednički život u pitanju. Pokušavate da se zadovoljite onim što imate ali vam se čini da vam treba više emocija.

Zdravlje

Srčana aritmija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

Posao

Imate odlične aspekte za nešto konkretno i ne dopuštajte da vas drugi ljudi dezavuišu na čudan način. Ostanite u svom raspoloženju bez većih trzavica.

Ljubav

Pokušajte da se opustite na ovom segmentu koji vam pruža mnogo više zadovoljstva ovaj put. Na neke događaje niste mogli da računate u većoj meri koliko vam je određeno veće otvaranje na ovom segmentu.

Zdravlje

Povedite računa o digestivnom traktu

VAGA

Posao

Oni koji su na funkciji, moraju da budu dovoljno otvoreni prema saradnicima što se tiče finansijske situacije koja im se pruža u narednom periodu. Ukoliko su vas neke stvari zabrinule ne očajavajte u većoj meri za nečim što vam ne odgovara.

Ljubav

Pokušavate da nađete određenu dozu kompromisa kada su nesuglasice u pitanju između vas i vašeg partnera. Ne želite da se upuštate u veće rasprave ovaj put.

Zdravlje

Izbegavajte presnu hranu.

ŠKORPIJA

Posao

Niste spremni na veći kompromis jer smatrate da je svako kovač svoje sreće i da ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima kao što je vaša finansijska situacija koja vam pruža tek osnovne potrebe.

Ljubav

Volite otvorene veze i niko vam neće sugerisati na drugačije ponašanje. Morate da budete u jačem gokusu kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

DAME, OBRATITE PAŽNJU: Ovo je česta ženska navika koje treba da se rešite

STRELAC

Posao

Ukoliko je ovo vasih pet minuta na koje ste računali moraćete da budete dovoljno otvoreni za ono što vam se dešava. Bićete dovoljno u fokusu koji vam se otvara kao izlaz iz trenutne situacije.

Ljubav

Ukoliko ste se dovoljno upustili u avanturu nećete se okrenuti na neke segmente koji vam ne imponuju u većoj meri. Morate da ostanete dosledni onome što konkretno želite da završite.

Zdravlje

Ne žalite se na nešto posebno

JARAC

Posao

Ukoliko vam je naglašeno polje karijere ne odustajte od situacije u kojoj se nazire kraj koji vam donosi mnogo bolju satisfakciju. Pokušajte da uzmete svoj poslovni segment u svoje ruke.

Ljubav

Biće i boljih dana, kada ćete moći mnogo bolje da prođete na polju emocija nego trenutno. Neko vam još uvek ne dozvoljava pristup za odvijanje konkretnih stvari.

Zdravlje

Imali ste i lošijih dana.

VODOLIJA

Posao

Oni koji su još pod dozom pritiska neće ostati ravnodušni pred nekim dešavanjima koja im se spremaju za naredni period. Morate da se oslobodite straha od neuspeha

Ljubav

Niste računali na požrtvovanost jedne Ribe koja vam otvoreno prilazi i priča svoje emocije. Neki vaš segment ne dozvoljava da ovo prihvatite bez dubljeg posmatranja.

Zdravlje

Pojačan stres

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Posao

Volite da sarađujete sa nepoznatim ljudima i da se dajete bez rezerve. Morate da naučite da se otvoreno postavljate na ovom polju kako bi mnogo više dobili na polju finansija

Ljubav

Vaša emotivna strana je u redu ukoliko ste zajedno već duže vreme sa partnerom koji vam imponuje. Budite dovoljno skoncentrisani na ono što vam se dešava na polju emocija.

Zdravlje

Pojačano lučenje hormona stresa

(Dnevne.rs/Izvor: luftika.rs)