Horoskop predlaže savršenu frizuru za vas: Za Devicu je idealan uglađen bob!

znakovi

Device su poznati perfekcionisti, a to se posebno odražava na njihovom izgledu. One itekako drže do sebe i svog izgleda i, može se reći, streme tome da im, gotovo uvek kosa, odjeća i šminka budu besprekorni

Pred vama su predlozi koji vam mogu dati ideju za novu frizuru ili vas barem nasmejati. Pročitajte koja je veza između vašeg horoskopskog znaka i frizure.

REZULTATI SU ZAPANJUJUĆI: Prestala je da pije kafu na tri nedelje, evo šta joj se desilo (INFO)

Ovan: svedena punđa
S vašom spontanom prirodom, aktivnim načinom života i kvalitetama osobe koja se trudi da bude odlična u većini stvari potrebna vam je frizura koja je jednostavna, ne traži previše truda i koja vam neće smetati u toku dana. I dok tako stalno tražite nove avanture, jednostavna uglađena punđa pomoći će vam da izgledate klasično i otmenou ozbiljnijim poslovnim trenucima, ali i spremni za sport ili večernji izlazak, zavisno do toga i u kakvoj se situaciji nađete.

[adsenseyu4]

Bik: kratko i slatko
Kao prava pripadnica svog znaka vi i znate šta želite, kako to dobiti i nije vas strah braniti svoja uverenja. Vaša snaga i tvrdoglavost ispoljavaju se kroz hipnotički prodoran pogled i snažnu konstrukciju kostiju. Nemojte to prikrivati ili dozvoliti da vam kosa sakrije lepo lice. Ako iko zna da nosi odvažnu kratku frizuru, to ste vi, pa zašto ne biste ovog leta skratili kosu, barem na paž.

Blizanci: sve vam boje lepo stoje
Vi ste Blizančica: raznovrsnost i razigranost ono su što vas usrećuje. Zašto onda to ne biste ispoljili i na svojoj kosi? Priznajte, oduvek ste želeli da znate kako biste izgledali kao plavuša, brineta ili crvenokosa. Ili idite korak dalje i odlučite se za netradicionalnu boju – trenutno su veoma popularne pastelne boje (modro plava, ružičasta, ljubičasta…). Za Blizance najbolja opcija su privremene boje i prelivi koji će im dozvoliti da nastave s eksperimentisanjem i uživanjem u raznovrsnosti – zavisno od toga kako im se koji mesec prohte.

Rak: obavezno ombre
Rakove prati reputacija kontradiktornosti – ponekad su vrući, ponekad hladni. Vas definitivno nije lako predvideti, a vaše emocije mogu u kratkom roku preći celi spektar od gorkog plakanja do grohotnog smejanja. Vaša prevrtljiva narav i pomalo ekscentrični stil čine pravu podlogu za ombre stil. Ombre je već nekoliko sezona hit , pa tako i ove. Zašto ne biste isprobali ovaj način bojenja koji se kao i vaša priroda preliva iz tamnog do veoma svetlog.

Lav: visoki rep
Iako bi neko mogao da pomisli da ćemo vam sada preporučiti bujnu natapiranu kosu koja imitira lavovsku grivu, ali to u stvari nije ono što je najprikladnije za ovaj horoskopski znak. Lavovi su prirodni vođe i znaju kako da se izbore za ono što žele, i pritom im nije potrebna kosa koja ih ometa u tome. Pokažite snagu svog duha i harizmatičnost koja se ogleda u vašem licu i osmehu. Za ovo vam je savršen rep – jer je kosa vezana, ali se vaša bujna “griva” svejedno vijori. Ako već želite volumen onda natapirajte ili nakovrdžajte rep i tako dodatno poradite na bujnosti kose.

[adsenseyu1]

Devica: uglađeni bob
Device su poznati perfekcionisti, a to se posebno odražava na njihovom izgledu. One itekako drže do sebe i svog izgleda i, može se reći, streme tome da im, gotovo uvek kosa, odjeća i šminka budu besprekorni. One više vole klasične frizure, nešto što će jednako dobro izgledati u bilo kojoj prilici. A šta je bolje od klasičnog boba? Bez obzira na to radi li se o kratkom ili dužem bobu, ova frizura je jednostavna za održavanje, što znači da ćete imati više vremena da sve ostalo dovedete u red.

Vaga: savršeni letnji talasi
Vage su u stalnoj potrazi za harmonijom, stabilnosti i ravnotežom, s težnjom prema nekomplikovanom životu i duševnom miru. Iako s vremena na vreme vole da izgledaju glamurozno, one preferiraju klasične frizure koje ne menjaju baš jako često. Duža kosa, ženstvene i romantične frizure savršene su za ove darežljive žene velikog srca. Pre spavanja kosu upletite u pletenicu, a ujutro je raspustite i dobićete blage letnje talase koji savršeno odražavaju vaš znak koji stalno vaga gore-dole, kao po talasima.

Škorpija: vreme je za šiške
Zavodljive i intrigantne Škorpionke ponekad vole da privlače pažnju svojim outfitima i frizurama, dok im u drugim trenucima više odgovara da sede u nekom tamnom ćošku i intenzivno promatraju ljude oko sebe. Koga god pitate – jedan od najprepoznatljivijih znakova Škorpije je njihov magnetski pogled koji pleni pažnju. Zašto onda ne biste dodatno privukli pažnju na oči uz pomoć dužih šiški? Pogled ispod kose delovaće još misterioznije i intrigantnije. Kada vam dosade lako ih možete začešljati u stranu ili podići.

Strelac: prirodna lepota u kosi
Strelice su vedre, razigrane i iskrene osobe slobodnog duha s odličnim smislom za humor. One ne dozvoljavaju da budu sputane komplikovanim frizurama ili onim koje su teške za održavanje. To im prosto nije u prirodi. Zato njima preporučujemo da neguju svoju prirodnu lepotu i kosi dozvole da zasija u svom prirodnom sjaju. Vratite se na svoju prirodnu boju kose. Ako imate kovrdžavu kosu, dodatno istaknite svoje kovrdže, a isto važi i ako imate ravnu sjajnu kosu. Što se same frizure tiče, odaberite ono u čemu se najudobnije osećate: kratko ili dugačko, svejedno je, važno je da se dobro osećate.

Jarac: duga i negovana kosa
Razumni, uravnoteženi Jarac uvek će do kraja “isterati” ono što je isplanirao i naumio. Nema baš svaki horoskopski znak strpljenja i discipline da pusti dugačku i ujedno negovanu kosu. Ali ako je iko za to sposoban – onda su to pripadnice ovog astrološkog znaka, koje će redovno odlaziti na skraćivanje vrhova i njegovati kosu posebnim preparatima. Svoju dugačku kosu ošišajte stepenasto, tako će još više dobiti na volumenu i istaknuti lepotu svoje kose.

Vodolija: šta god, sve dok je odvažno
Originalne i nekonvencionalne, Vodolije uvek kroz život idu svojim ritmom. One biraju sopstveni put, umesto da prate druge. Pomalo tvrdoglave, ali zato veoma odane i prijatne – oni su idealisti, otkačeni idealisti koji su spremni da isprobaju sve barem jednom. Vodolije nije briga šta će neko misliti ili reći, one će uraditi po svome, pa makar to i loše ispalo, barem će imati čemu da se smeju. Njihova neobičnost i odvažnost često se ispoljava kroz frizure. Dakle: ako iko može da nosi lude asimetrične frizure u odvažnim bojama (i dobro u tome da izgleda), to su žene Vodolije.

Ribe: romantične pletenice
Ovaj horoskopski znak predstavlja večnost i duhovni preporod. Šarmantne, intuitivne i osetljive, Ribe se lako saosećaju s drugima. Tu koriste svoju prirodno razvijenu empatiju. One su i veoma kreativne. Iako izgledaju sramežljivo, vole da eksperimentišu s frizurama. A vole i dodatke za kosu (trake, rajfove, ukrasne ukosnice…). Ribama najbolje stoje talasaste frizure. Isprobajte ležerno ispletenu (sa ponekim pramenom koji viri) pletenicu sa strane. Sa njom će vaša sanjarska, romantična priroda doći do punog izražaja.

(cure)