HOROSKOP: Ovaj horoskopski znak je pravi dobrica čak i na svoju štetu, BLAGO VAMA AKO IH IMATE PORED SEBE!

horoskop

Foto: pixabay /dnevne.rs

Oni su večiti mirotvorci i prave dobrice, učiniće sve da okolina bude srećna i zadovoljna

Blago vama ukoliko pored sebe imate ovaj divni znak Zodijaka. Naravno reč je o Vagama.

Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu… Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam.

Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou. Sa svojim pobedničkim mentalitetom i kooperativnošću nisu skloni da budu dugo sami.

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma. U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige,nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rasteruje dosadu.

[adsenseyu1]

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lepih stvari – Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku. Okružene su umetnošću, muzikom i prelepim mestima kako bi mogle da dostignu svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima.

Maldives, Sunset, Wedding, Bride, Tropical, Island

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gde god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gde je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

Vaga je povezana sa bubrezima koji su filter u izlučivanju neptrebnih materija iz organizma.

[adsenseyu1]

Zato je važno da uzimaju dovoljno tečnosti, što smanjuje pritisak na bubrege i poboljšava opšte zdravstveno stanje. Periodični pregledi bubrega i mokraćnih kanala su važni kako bi im telo pravilno funkcionisalo.

Najveći problem za vage je kada su prinuđene da biraju stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje. Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti.

Nije retko videti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

(Super žena)