HOROSKOP otkriva mane vaše jače polovine (ASTRO)

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixapay

Ovnovi su vrlo eksplozivni zbog sulude ljubomore, Bikovi misle da su najpametniji, Device će vas izluđivati sa zahtevima, Vodolije nisu verne, a Vage se znaju bolje od vas

Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo su eksplozivni zbog sulude ljubomore. Sa Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole da traže razlog za svađu i tamo gde ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulzivnim scenama pred drugima. Pravi su majstori u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to natrljati na nos.

Bik

Ovaj znak muči partnerku ignorisanjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu i glumeći kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Blizanci

Blizanci nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su najviše usredotočeni na sebe, a sa druge strane očekuju da se stalno trudite oko njih. Namjerno će provocirati ljubomoru, jer vole kad neko pleše oko njih. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznate.

SVETLA BUDUĆNOST: Ove HOROSKOPSKE ZNAKOVE očekuje veliko bogatstvo!

Rakovi

Rakovi se vrlo lako uvrede. Najgora stvar kod Rakova je što se mogu uvrediti na gotovo sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su da zauvek mrze onoga ko ih je jako povredio. Dugo ih morate moliti za oproštaj.

Lav

Lavovi će uvek pronaći opravdanje za sebe. Pripadnici ovog znaka nanjuše slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu, kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju.

Devica

Očekivanjima Device nemoguće je udovoljiti. Uvek su spremne na kritiku, a najgori su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, biće lošeg raspoloženja. Sklone su proveravanju partnerke, a često su posesivni.

Vaga

Vage uvek sve znaju bolje od partnerke. S njima čovek teško može znati na čemu je, jer zbog sitnice mogu promeniti stav i raspoloženje. Imaju celi skup pravila kako se njihova lepša polovina mora ponašati, pa čak i oblačiti. Smatraju da ih partnerka treba slušati u svemu, pa zato zauzimaju stav pametnjakovića i savetnika.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka nisu postojani u ljubavi. Škorpije su skloni flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipuliraju i lažu, kako bi došli do svog cilja. Ukoliko im stanete na žulj, napasće vaše samopouzdanje. Ako ih osramotite pred društvom, teško će vam to oprostiti.

Strelac

Strelac je uvek sam sebi na prvom mestu. Iako će se zakleti na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati što njima odgovara i kako će situaciju okrenuti u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam pametovati, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strelac to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

ASTROLOGIJA NE GREŠI: Teško vama ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, ONI NERVIRAJU SVE!

Jarac

Ovaj znak izludiće partnerku svojim očekivanjima. Poput Devica, Jarčevi imaju velika očekivanja od partnerice, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su da jako dobro skrivaju osećanja i inzistiraju na tome da problem nikada nije u njima.

Vodolija

Vodolija ne zna šta znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća u potpunosti voljenim. Obožavaju da se inate, ali i glumataju kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada neće priznati, ali vratiće vam dvostruko.

Ribe

Ribe svoje strahove skrivaju optužbama. Svesne su svoje nesebičnosti u ljubavi, zbog čega je prisutan strah da im nećete uzvratiti istom merom. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo će vam nametnuti osećaj krivice.

(Dnevne.rs/Izvor:astrosajt.blogspot.rs)