HOROSKOP I MUŠKARCI: BIK će učiniti sve za vas, LAV će vas ljubomorno čuvati (ASTROLOGIJA)

zena

Foto: pixabay /dnevne.rs

Neki muškarci će zbog vaših lepih očiju da odmah otkaži viđanje sa drugarima, odlazak na fubalsku utakmicu…Pogledajte šta od kog muškarca, u skladu sa horoskopskim znakom možete da očekujete.

HOROSKOP ZA SUTRA (12. oktobar 2018.): Blizance čeka nova ljubav, Vaga rizikuje, Škorpija dolazi do cilja (ASTROLOGIJA)

OVAN

Iako je impulsivan, zbog vas je u stanju da zaboravi obaveze i dogovore, otkaže put, pa čak i utakmicu.

Ne čeka da ga primetite nego vam odmah bode oči, naročito ako delujete kao neosvojiva tvrđava. Tada postaje najšarmantniji i najduhovitiji muškarac u društvu, jer želi da imate oči samo za njega i drsko vas gleda nestrpljiv kao dečak koji očekuje čokoladu na poklon.

BIK

On je praktičan i sentimentalan, pa nema te stvari koju nije u stanju da učini za vas, a ne morate ni da ga pitate, jer on sve vidi i dokazuje delima, mada nije toliko romantičan na rečima. Ako ste vi ta melodija za njegova čula, prirediće vam nezaboravno veče uz muziku i sveće, hranu i cveće koje volite, poklon od kojeg će vam zastati dah, dok će on uživati u pogledu koji ne skidate sa njega.

BLIZANCI

Ako ste dovoljno maštoviti i zanimljivi, a istovremeno tajanstveni, već ste u njemu probudili želju da vas impresionira. Usredsrediće se isključivo na vas i vaše želje, biće vam za petama i stalno će vam priređivati mala iznenađenja, pa će vas pozvati da izađete na neko novo mesto, možda na filmsku ili pozorišnu predstavu. Kad pomislite da je to sve, izvadiće keca iz rukava i odvešće vas na put.

horoskop

Foto: pixabay /dnevne.rs

RAK

On je sentimentalan i pada na vašu nezaštićenu i pažnje željnu dušu, pa će se zainatiti da vam ostvari čak i one snove o kojima maštate na javi i potajno. Što ste mu bliži, on dobija sve više podstreka da vam dokaže kako sve ono što istinski želite, možete i dobiti, naravno, zahvaljujući njegovim sposobnostima i uticaju, ali i položaju, ugledu, finansijskim i drugim mogućnostima.

LAV

Sve dok ne ograničavate njegovu slobodu, vi ste za njega posebni i ljubomorno će vas čuvati kao retku dragocenost. I baš zato će, uprkos svojoj nestašnoj prirodi, uvek biti tu za vas, čak i kada pomislite da će njegov mobilni telefon večito ostati nedostupan. Pojaviće se na vašim vratima sa buketom cveća i bombonjerom u rukama ili će se stvoriti na mestu gde su vam potrebni njegova pomoć i sigurna ruka.

DEVICA

Vas je lakše osvojiti, nego impresionirati, pa će vašem partneru biti potrebno više vremena i napora da bi vas zadivio. A to će mu poći za rukom postepeno i to uglavnom zahvaljujući njegovim intelektualnim i verbalnim sposobnostima, mada ni njegov fizički izgled nije zanemarljiv. Naprotiv, zastaje vam dah kad ga ugledate onako otmenog, uzdržanog i intelektualno superiornog.

VAGA

Sve dok vas pazi i mazi, čuva kao malo vode na dlanu, govori vam da vas voli i pokazuje to sitnim, ali bitnim znacima pažnje, nećete se buniti. Ipak, može on i mnogo više, naročito kada u drugi plan gurne sopstvenu egocentričnost i sujetu, zbog čega vam je, na prvi pogled, bio tako intrigantan. Ako vam dokaže da bar nešto od onog što je započeo, može brzo i da dovrši, zadiviće vas.

ŠKORPIJA

Vaš parner uživa u svim zadovoljstvima koje život pruža i to punim plućima.. Ali, ako je toliko opčinjen vama da se odrekao svojih želja u vašu korist, i ako vam prašta i mane, a vaše vrline kuje u zvezde, na dobrom ste putu da budete ona kojoj će, zbog njega, zastati dah. Jer, može se odreći svih svojih poroka, baš onda kad ste pomislili da je nestala ona nit koja vas je spajala.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018: Škorpiji će ovaj mesec odrediti sledećih 12 godina! (ASTROLOGIJA)

STRELAC

Spadate u jedan od najmaštovitijih znakova, pa vašem partneru nije lako da vas prati. Svoje želje uglavnom pretvarate u stvarnost tako što putujete i družite se sa poznatim i uticajnim ljudima. Ipak, adut kojim vas voljena osoba može oboriti s nogu je njegova privrženost, briga i pažnja sa kojom vodi računa o onome što vam je najvažnije – vašoj emotivnoj vezi i vašoj porodici.

JARAC

Ukoliko bi vaš praktični, ali intuitivni partner shvatio kako se iza vaše maske ozbiljnosti i nezavisnosti, krije želja za ostvarivanjem vaših skrivenih, ali najvećih snova i potreba, bio bi na dobrom putu da vas zadivi. Ukoliko bude razumeo vaše želje i podržao vašu kreativnost tako što će vam omogućiti da se posvetite umetnosti, dizajnu, pisanju, slikanju ili komponovanju, umećete da to cenite.

VODOLIJA

On može da izdrži bez hrane i vode, ali ne može bez vašeg divljenja i zato mu ga ne uskraćujte, ako želite da zadržite njegovu pažnju, bez obzira na to koliko god zanosno da izgledate. Više od izgleda, imponuje mu vaš profesionalni i društveni položaj, pa će vas pratiti u stopu i davati vam bezrezervnu podršku na vašem putu ka uspehu. Samo kad na to pomislite, priznaćete – zastane vam dah.

RIBE

Ukoliko je spreman da zajedno sa vama živi u paralelnom svetu realnosti, vaših želja i maštanja, vaš partner ima sve šanse da vas ostavi bez daha. Njegovo interesovanje ili poznavanje okultnih tema i neobičnih pojava može istovremeno biti i put do vašeg srca, ali tek kada se bude potrudio da razume vaše prave potrebe i snove i pomogne vam da ih pretočite u stvarnost, ostaćete bez reči.

(Dnevne.rs /Izvor: Mariota Vlaisavljević. zena.blic.rs)