HOROSKOP DO 9. DECEMBRA 2017: Evo šta nam donosi Mars u znaku Vage (ASTRO)

grafiti

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Mars u znaku Vage budi nežnost, potrebu za finom estetikom i jake emocije, a evo šta nam još horoskop predviđa do 9. decembra

U znaku Vage Mars je “u padu” pa je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost – barem ne u onom staromodnom, uvreženom smislu. Ovaj Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u šoping centretroši novac na pažljivo odabrane odevne predmete, hodočasti po salonima za ulepšavanje, a umesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili makazama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, ovnovske, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije, inicijative, osim kada se pojavi netko lepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji; tada se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu.

[adsenseyu5]

I eto, baš u takvim, estetskim i umetničkim sferama ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umesto neustrašivog ratnikai odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni muzičar, pesnik oštrog pera ili šminker, model, fotograf, pevač…

To mu je prirodno i lako, otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi treba aplauz i priznanje za profinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

UPOZORENJE VIDOVNJAKA KOJI JE PREDVIDEO SVE DO SADA: Najgore tek sledi, 2018. biće PAKLENA godina (VIDEO)

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način sarađujemo, koliko smo spremni na kompromise.

U vezama nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, profinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulsivnosti, preterane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a ponekad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

Izazovi, sreća i ljubavni zanos

Brak ili ljubavna zajednica uslovljeni su borbom, jer vlasnik ovog Marsa neprestano izaziva, provocira, podstiče razne akcije, nema mira. Bitno je kretanje i pokretanje, akcija, građenje i rušenje, jer je to osnovna potreba Marsa. Sve se podnosi osim dosade, letargije, sporosti, mlakosti. A kad smo kod akcije i prvih koraka, nemojte računati da će ovaj Mars (muškarac, mladić) prvi učiniti neki konkretan potez, to ostavlja vama, drage devojke i žene, tako da znate što vam je činiti – uloge su zamenjene!

[adsenseyu1]

U sledećih mesec dana šepurenja kroz svoj opozitni znak, ovaj naricisoidni Mars nailaziće na razne izazove, ali i opasnosti koje će mu priuštiti deo ekipe iz univerzuma, a to su Uran i Pluton.

Sigurno je da će u ovom razdoblju biti mnogo borbe, pre svega na ljubavnom planu, ali i umetničkom, diplomatskom, političkom i pravnom. Biće tu svega; svađa, prekida, ucenjivanja, optuživanja, nemorala, ljubomore, rastava i to burnih, žestokih.

MIROSLAV LAZANSKI: Moramo sa NATO da sarađujemo hteli mi to ili ne

Sve što je javno, sada je takođe na udaru Marsa, tako da svi oni čiji je posao povezan s javnošću, ali i ostali poslovi mogu očekivati neugodnost i borbe, ali i nove početke, entuzijazam, oduševljenje, sve što je povezano s Marsom. Trebaće nam samo nešto više vremena da se odlučimo na koju stranu da krenemo.

SVESKE JELENE MARJANOVIĆ KRIJU TRAG DO UBICE? Grafolozi analizom rukopisa otkrili ključan detalj

Mars vlada Ovnom i Škorpijom pa će ovaj aspekt najviše delovati na njih i one kojima su Ovan i Škorpija podznak. Mars će delovati izazovno, ali i podsticajno na Vage, Rakove, Jarčeve, Strelce i Vodolije.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Balkanspress.com/Izvor: uranovo dijete)

[adsenseyu2]