HOLIVUDSKO DETINJSTVO: Džejk iz “Dva i po muškarca” promenio lični opis i PRIKLONIO se veri (VIDEO)

glumac

Foto: printscreen/youtube

Angus T. Džouns, američki glumac koji se proslavio ulogom dečaka Džejka Harpera u seriji “Dva i po muškarca”, ulogu je dobio davne 2003, a već sa 17 godina bio najplaćenija dečja televizijska zvezda.

Angus je zarađivao i do 350.000 dolara po epizodi serije, međutim, Angus nije želeo novac i u jednom trenutku odustao je od glume. Pustio je bradu i okrenuo se veri, a pre nekoliko godina svojim obožavaocima je putem videa objasnio šta misli o seriji na čijem je setu proveo pola svog života.

“Molim vas, prestanite da gledate tu seriju i da sebi punite glavu prljavštinom. Iako vam kažu da je gledanje te serije samo zabava, prema istraživanjima o tome kako televizija utiče na vaš mozak, treba odmah da prestanete da je gledate”, poručio je Angus u videu.

 

[adsenseyu4]

“Ako svojim postupcima nekome nanosim zlo, ne želim više to da radim. Neću da budem deo neprijateljskog plana. Ne mogu da budem Božji čovek i da glumim u toj seriji. To nema veze s onim što nas je Biblija učila”.

 

[adsenseyu1]

Nakon što je tokom perioda najveće slave uživao u drogi i brzoj vožnji, “Džejk” je odlučio da spas pronađe u Bogu. Imao je nekoliko epizodnih uloga u serijama poput “CSI: Crime Scene Investigation”, “Hannah Montana”, “Horace and Pete” i “Nicky, Ricky, Dicky & Dawn”.

Prošle godine se pridružio produkcijskoj kompaniji Tonite.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Jutarnji.hr)

 

[adsenseyu2]