HOLIVUDSKI PREOKRET za HRONIKU GODINE: U Niškoj Banji nije ubica radnik, glavni osumnjičeni sada je SVEDOK tragedije

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Postoje osnovi sumnje da je M.D. ubila vlasnika vile “DND“ Dejana Dejančevića i pokušala da ubije radnika tog hotela – Dejana Jovanovića

Policija je uhapsila M. D. (27) zbog sumnje da je ubila Dejana Dejančevića (51) i pokušala da ubije Dejana Jovanovića (42) 5. novembra ove godine u vili “DND” u Niškoj Banji.

[adsenseyu4]

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjig poslova, postoje osnovi sumnje da je M. D. ubila vlasnika vile “DND“ (Dejana Dejančevića) i pokušala da ubije radnika tog hotela, inače recepcionera Dejana Jovanovića.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo i krivično delo pokušaj ubistva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu – navodi se u saopštenju MUP-a.

[adsenseyu1]

Ovaj zločin, da podsetimo, dogodio se 5. novembra u vili “DND”. Isprva je osumnjičen recepcionar da je ubio vlasnika vile, inače, svog drugara, naočigled uhapšene M. D.,  a kao razlog navodila se ljubomora, upravo, zbog nje.

 

Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic

M. D. je tada, u ispovesti za Telegraf.rs optužila Jovanovića za ubistvo i istakla da to nije učinio zbog ljubomore već zato što ga je, navodno, Dejančević psihički zlostavljao.

– Nisam bila Jovanovićeva devojka, nikada ništa nisam imala sa njim. On je hteo i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla… Kad je zapucao pobegla sam bosa, bez jakne sam istrčala na ulicu – ispričala je M. D. i dodala:

– To što se desilo bilo je između njih, ja sam se slučajno tu zatekla. On je hteo i mene da ubije jer sam videla šta je uradio.

S obzirom na to da je i jovanović ranjen on je odmah prevezen u Klinički centar u Nišu gde su mu se lekaru borili ta život.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]