HIT PISMO O VOJNOM ROKU ZA ŽENE: “Dragi moj mužu, pasulja sam ti nakuvala, a sad odoh da gađam iz topa!”

vojska

Foto ilustracija: Printscreen/RTS/ Printscreen/Kurir.rs

“Pismo iz vojske” izvesne Jovanke mužu Borivoju, objavljeno na društvenoj mreži…

Hit pismo koje kruži društvenim mrežama prenosimo u celosti.

“Dragi Borivoje,

Pišem ti prvo pismo nakon zakletve. Žao mi je što nisi mogao da dođeš. Ali ok, razumem da si taj dan imao zakazan manikir, a i da putuješ po ovoj vrućini nije pametno, znam da teško podnosiš vrućine.U vojsci mi je ok. Budimo se rano zbog podizanja zastave, ali mi nije teško jer sam i kod kuće ustajala u 5 da spremim doručak tebi i deci.

Kako su klinci? Ne znam da li je pametno što smo ih na 8 meseci, koliko ću biti u vojsci, ostavili kod mojih na selu, ali ok, ti si glava porodice i ako ti kažeš da tako treba onda mora da se sluša.

Ja svaki dan pešačim pod punom ratnom opremom, desetine kilometara. Nije mi teško, nekako se i raznežim jer zamišljam kako nosim naše dete na leđima dok se vraćam s punim cegerima, pa se odmah osetim kao da sam kod kuće.

Evo koji je najzdraviji kolač na svetu: Ima samo 2 sastojka, a recept je iz STARE GRČKE star 6.000 godina! (UPUTSTVO)

Nemoj da plačeš ako ti nedostajem. Znaš da ti je lice osetljivo i odmah bukne, kao onda kad sam te jednom zamolila da isprazniš kesu od usisivača pa smo oboje završili u Urgentnom.

Ispeglala sam ti sve košulje da se ne mučiš po ovoj vrućini, danas je, kažu, bilo 46 stepeni. Ovde kod mene je svežije, ipak pešačimo 20 km kroz šumu pa je lakše.

Nakuvala sam ti pasulja i stavila u zamrzivač. Levo je gulaš u kutijama od eurokrema. Nemoj da si gladan. Sad ću ja brzo na odsustvo pa ću ti nakuvati još.

Kupila sam ti pamučnih čarapa i gaća za 8 meseci da menjaš, da ne moraš da pališ mašinu, znaš da nije na ravnom pa šeta po kupatilu, svaki put mi presedne kad moram da je dižem i vraćam na mesto jer te nervira kad od nje ne možeš da dođeš do wc šolje.

Izvini, ljubavi, za to. Pošalji mi sliku sa pramenovima, garant ti super stoje. Moj lepi muž, baš sam te se poželela! Jedva čekam da dođem kući, pa da nam cepam drva za zimu, ništa ti ne brini, to ću ja časkom, srećo moja! Pazi mi se i nemoj da mi te nerviraju na poslu! Nisi ti bilo ko! Nek mi nađu još jednog koji je poput tebe u roku završio hortikulturu!

Moram sad da idem, ljubavi moja. Danas imamo gađanje iz topa. Hahaha, već vidim kako se mrštiš, ti ne voliš ni kad pukne čep od šampanjca. Duša moja!

Ljubim te puno!

P.S. Ne zaboravi da imaš zakazano čupanje obrva kod Stojanke u maju!

HOROSKOP ZA SUTRA (12. april 2019.): Dan za flert i nove ljubavi! (ASTROLOGIJA)

Volim te, Borivoje!

Tvoja žena Jovanka.”

Pismo ispod kojeg je kao autor potpisana Mirjana Knežević prikupilo je za kratko vreme na stotine lajkova, a ništa manje duhoviti nisu bili ni komentari ostalih korisnika Fejsbuka.

(Dnevne,rs/Izvor:Zorana Jeftić,Kurir.rs)