HAOS U KUĆI ZBOG ZADRUGOVIZIJE 4: Evo sa kim nastupa Sloba, a sa kim Kija!

Zadruga

Foto: Printzscreen/TV Pink

Veliki šef poslao je malo posle 13.30 časova pismo u Zadrugu, kojim je učesnike obavestio o tome da se za 11. jun zvanično organizuje Zadrugovizija 4!

Skoro svi ukućani oduševljeno su dočekali ovu informaciju, ali je ubrzo u Beloj kući nastao haos. Naime, Luna Đogani, Slobodan Radanović i Milan Milošević odlučili su da nastupaju zajedno, a nakon reakcije ukućana, kao i njegove žene Kije Kockar koja je zgroženo rekla da ne može da veruje da je nastupao sa njom, a da će sada nastupati sa ljubavnicom.

No, nakon što je izašla iz kuće, Sanji je rekla da nije trebalo ništa ni da govori, već da je trebalo da ih “pusti da se sami ukanale”.

IZDEFORMISALA SE: Nikolina Pišek se podvrgla NOVOJ operaciji – da li joj je ovo trebalo?!

Kija se dogovorila da peva sa Anom Korać Severininu pesmu “Dobrodošao u klub”, dok će Sloba pevati sa Lunom Đogani Adilovu pesmu “Sinovi tuge”.

Prvobitno, Kija je trebalo da peva sa Sarom Reljić i Teodorom Džehverović pesmu grupe Ministarke “Boing 747”, dok je Sloba rekao da će pevati “Despacito”

Nakon toga, Đoganijeva je ljutito ušla u Hotel kod Radanovića i rekla mu da odustaje.

 Svi me komentarišu, prva tvoja žena! Eno je ide i priča okolo! Ja odustajem, da znaš! – rekla je, što je potpuno razbesnelo Radanovića.

OD DANAS I ZVANIČNO RAZVEDENI: Emina i Mustafa izdali zajedničko saopštenje koje je mnoge iznenadilo

Kada je Slobi saopštila da odustaje Radanović se istuširao, a onda je otišao kod Lune. Ona je rekla kako je Kija provocira, dok joj je Miljana rekla da će ona i Sloba biti 10. ili 11. mesto.

Luna, Prinstkrin: TV Pink

Posle rasprave i Radanović je besno rekao da odustaje od Zadrugovzije 4, ali su se nakon sat vremena predomislili.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)