HAOS I URLICI NA SNIMANJU “GRANDA”! JELENA KARLEUŠA SE POSVAĐALA SA SNEŽANOM ĐURIŠIĆ, PA OVO TRAŽILA OD SAŠE POPOVIĆA! (FOTO)

grand

Foto: Printscreen

Jelena Karleuša se posle navodnog porno skandala juče prvi put pojavila na snimanju emisije “Zvezde Granda”. Jelena je stigla u pratnji menadžera, a čim je kročila u studio nastao je problem.

Ona je besna prišla Saši Popoviću vičući:  Skloni od mene ovu budalu. Neću da sedim pored Đurišić to nije dobro za moje mentalno zdravlje.

Saša je smirivao situaciju, a kao i svi ostali imao je u vidu skandal sa Vranješem, pa nije pridavao preteranu važnost Jeleninoj nervozi, koja je bila očigledna sve vreme.

Jelenin sukob sa Snežanom počeo je tokom snimanja emisije kada je jednoj kandidatkinji vikala: “Sram te bilo, stvarno sram te bilo, stidi se”.

Đurišićka je javno negodovala: “Zašto Jelena tako govoriš, devojka nema razlog da se stidi”. “E, pa sram te bilo”, nastavljala je Karleuša.

Popović se i tada umešao, ali mu JK nije dozvoljavala da izgovori šta je hteo.

– Da li je nama lako, ko nam gleda kroz prste, ko nas štedi?! Nas bre razapinju – urlalala je iz sveg glasa Karleuša aludirajući na medijske natpise u jeku seksulanog skandala sa Vranješom.

TUŽNA VEST Preminuo muž Nede Arnerić: Voleli se 38 godina, glumica slomljena (FOTO)

Pozvali smo Snezanu Đurišić za komentar, a  ona  je pokušala da izvrda sa odgovorom i da odgovori na Karleušine uvrede, ali je rekla pomirljivo:

– Ja bih volela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada.

pevacica

Foto: Novosti /Print screen

Tokom jučerašnjeg snimanja Karleuša je nervozu smirivala pijuckajući belo vino, vrteći olovku po rukama kojom se i igrala stavljajući je između nosa i usta, poput deteta.

Budući da se do snimanja skrivala od novinara i fotoreportera Jelena je na snimanje došla gladna i krišom je tokom snimanja grickala pomfrit iz popularnog lanca brze hrane koji je delila sa Marijom Šerifović, a posle toga se krišom, takođe, zasladila pitom iz istog restorana.

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)