HALID MUSLIMOVIĆ KAŽNJEN za udaranje devojčice automobil

pevač

Foto: printscreen/instagram

Folk pevač Halid Muslimović, koji je u petak pokosio maloletnu M. P. na Novom Beogradu, platiće kaznu od 80. 000 dinara zbog ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja.

On je bez pogovora pristao na potpisivanje sporazuma o priznavanju krivice, tako da mu neće biti suđeno.

“Još uvek sam u šoku, ali mi je drago da se nešto ozbiljnije nije dogodilo i najbitnije je da je ona dobro. I ja sam roditelj”, potreseno priča Muslimović. On se posle uviđaja odmah uputio u beogradski Urgentni centar, gde je prvo posetio devojčicu, a zatim proveo vreme sa njenim roditeljima i rođacima.

[adsenseyu5]

“Za 35 godina koliko vozim nisam mrava zgazio. Ni to veče nisam vozio brže od 40 kilometara na sat, to nije moj manir. Bio kriv ili ne, platiću sve što se traži, samo da se dobro završi”, rekao je folk pevač.

Inače, devojčica je zadobila lakše tečesne povrede i već je napustila Urgentni centar, a pevač i njegov prijatelj su na stalnoj vezi sa porodicom i raspituju se za njeno zdravstveno stanje.

Podsetimo, nesreća se dogodila u petak, oko 20 časova u Surčinskoj ulici na Bežanijskoj kosi. Prema rečima Muslimovića, vozeći svoj “pežo 307” osetio je udar sa desne strane automobila, u retrovizor. Odmah se zaustavio i uprkos tome što je devojčica želela da ide kući, pored policije je pozvana i Hitna pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

[adsenseyu4]

(Dnevne/Kurir.rs/ Izvor:Alo)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]