GODIŠNJI HOROSKOP za 2017. za znak VAGA

vaga

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Pročitajte šta očekuje horoskopski znak VAGA u narednoj godini iz meseca u mesec..

V A G A

JANUAR

U novu godinu ulazite veoma ambiciozno i već u prvoj polovini januara mnoge Vage će menjati posao ili će doživeti promene statusa. Vagama treće dekade na momente neće biti lako i promene bi mogle da imaju prizvuk prisilnog, ali svakako će biti povoljne. Nikako se ne suprotstavljajte promenama, jer ih svakako nećete izbeći. Velika verovatnoća da rešite pitanja vezana za nekretnine ili stan. Finansijska situacija tokom januara će biti povoljna sa mogućim dobicima u periodu oko polovine meseca.

Partnerski odnosi će doživeti velike preokrete, sa naglaskom da će mnogi jednu vezu prekinuti da bi započeli drugu. Oni pripadnici znaka Vage koji su sami mogu doživeti fatalan susret oko 11. 01.

Zdravstveno, naglašeno vodite računa u saobraćaju, moguće su povrede glave.

[adsenseyu4]

FEBRUAR

Mesec februar će biti prepun akcije, ali do 13. sa naglaskom na 6. i 7. savetujem maksimalan oprez. Imaćete dosta ponuda i puno boraviti na putu, pa morate biti maksimalno oprezni, jer su moguće nevolje u saobraćaju, sa zakonom i postoji mogućnost da vas neko prevari ili pokrade. Pazite šta potpisujete i kakve ugovore pravite. Sve što radite proverite više puta. Nakon 13. situacija postaje mnogo povoljnija i očekujte da ćete u tom periodu rešiti jedan vrlo važan problem verovatno vezan za zakonodavstvo. Krajem meseca moguć je put.

Polje ljubavi doživljava krajnosti. Čas ste hladni, čas vatreni, što ako ste u vezi partneru ne odgovara previše. Druga polovina meseca će doneti pomirenje ili obnovu neke stare veze.

Zdravstveno su moguće infekcije i upala grla.

MART

Loš period i dalje traje, ali ovog meseca ulazite u mnogo lakšu fazu. Oprez je i dalje potreban, ali već od 6. dobijate priliku za dobitak. Period od 18. će vam doneti izvesna pozitivna rešenja vezana za posao. Bićete i dalje pod velikim pritiskom i moguća su mnoga ograničenja, kao i moguće sudske zabrane ili sankcije. Pitanja vezana za nasledstva ili kredite biće ovog meseca najviše zastupljena sa mogućim pozitivnim ishodom po vas, bez obzira na pritiske i ograničenja.

Polje ljubavi će i dalje obilovati nesporazumima i mogućim svađama i sukobima, ali i dalje ste u fazi kada nećete uspeti mnogo toga da promenite. Jedino ako ste sami imaćete povoljnu priliku da upoznate zanimljivu osobu moguće iz znaka Vodolije, ali veza nema trajnost. Veliki pritisak na vas će vršiti osoba iz prošlosti.

Zdravstvena situacija je nestabilna, a jaka napetost može da izazove upale. Čuvajte se povreda i maksimalno budite oprezni u saobraćaju.

APRIL

Imate puno energije ovog meseca i puno volje i želje, ali vaša dobra volja bi mogla da nailazi na prepreke češće nego što očekujete. Očekujte mnogo zakulisnog i tajnog, kao i pojavu vrlo jakih a tajnih neprijatelja, sklonih da podmeću klipove u točkove. Budite promišljeni i ne reagujte impulsivno i jedino tako ćete izbeći moguće gubitke. Ne verujte baš svakom, ali i izbacite preveliku subjektivnost. Najpovoljniji period vam je prva polovina meseca, kada možete očekivati dobitke i rešavanje pitanja karijere ili škole. Drugu polovinu meseca iskoristite za odmor i za svođenje računa.

Polje ljubavi je nešto bolje i sa dosta stabilnosti tokom prve polovine meseca, ali i ovo polje će zbog vašeg čestog nezadovoljstva inicirati pojavu tajnih ljubavi ili pojačane želje za flertom, što može biti izazivač skandala ili afere, pa budite oprezni od 13.

Zdravstveno su mogući problemi sa migrenama i krvnim pritiskom. Čuvajte noge i stopala.

MAJ

Jedan dobar mesec je pred vama i konačno ćete imati otvorene povoljnosti koje morate maksimalno iskoristiti. Očekujte maksimalni poslovni i finansijski učinak tokom celog meseca, a najpovoljniji datumi su 13. i 18. Uspećete tokom ovog meseca da svoju poslovnu situaciju stabilizujete i dovedete u red. Mnogi koji su bez zaposlenja mogli bi iskoristiti povoljan vetar da osnuju kvalitetan radni odnos ili poslovnu saradnju. Oni koji pucaju na visoko mogu upravo ovog meseca da naprave veliki korak do dobrog položaja ili statusa.

Polje ljubavi je takođe povoljno i skladno. Moguće je mnogo rešenih nesuglasica u vezama, kao i mnogo sklopljenih veza i brakova.

Zdravstveno stanje je više nego dobro, ali ne preterujte sa hranom i pićem.

[adsenseyu1]

JUN

Očekujte mnogo novina i novih dešavanja, ali i iznenađenja, šokantnih promena i dešavanja koja mogu poprilično da vas izbace iz ravnoteže. Puno podmetanja i svaljivanja krivice na vas vam neće previše prijati i često ćete se odlučivati na sukobe koji vas vode direktno u gubitak. Čuvajte se provokacija. Vage rođene u oktobru će prebroditi većinu problema i ovog meseca su u nešto boljoj poziciji, dok su Vage prve dekade na udaru negativnih aspekata koji donose poslovne i finansijske probleme. Iskoristite ovaj mesec za raščišćavanje, definisanje ili redefinisanje svih odnosa. Budite odlučni i direktni, ali ne i impulsivni i ishitreni i uspećete da ostvarite uspehe. U suprotnom pretrpećete gubitke i biti na šteti.

Polje ljubavi je potpuno konfuzno i ovog meseca i na ovom polju morate situaciju izvesti na čistac. Moguće su svađe izazvane prevarom.

Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda i trovanja hranom.

JUL

Ovo je povoljan mesec, iako Vage treće dekade imaju nekih problema koji mogu rezultirati gubitkom posla ili većim administrativnim problemima. Ipak, ovo je mesec koji će vam doneti i niz povoljnosti i moguć finansijsko-poslovni oporavak. Povoljni aspekti Venere i Jupitera će vam sigurno povećati budžet i obezbediti jedno lepo putovanje. Za poslove vezane za inostranstvo ovo je idealan mesec i mnogi mogu očekivati ovakve aranžmane i kontakte. Izuzetan mesec je za kupoprodaju nekretnina i za kredite, pa ga maksimalno iskoristite.

Na polju ljubavi bolje ne može biti nego što je ovog meseca. Bilo da ste u vezi ili sami očekujte pravi procvat ljubavi, susrete, zaljubljivanja i napokon ćete uživati po vašem ukusu. Partneri će ovog meseca učiniti sve ne bi li vam ugodili, odnosno osvojili vas. Na vama je samo da se prepustite i uživate. I da iskoristite sve prilike, jer se neće baš puno puta ponavljati u narednom periodu.

Zdravstveno mogući su ginekološki problemi.

AVGUST

Ako planirate da unosite novine u svoje poslovanje, menjate ili obnavljate, ovo je pravi mesec za vas. Avgust je izuzetno pozitivan na svim poljima i očekujte maksimalni učinak, kao i maksimalno dobre finansijske rezultate. Ako ste imali problema oko ugovora, ili sa saradnicima i kolegama, to će biti izglađeno. Takođe, ako ste nekom bili dužni ili ako su vama bili dužni, dugovi će biti izmireni do kraja meseca. Očekujte potpisivanje važnog ugovora oko 13. Druga polovina meseca će biti nešto nestabilnija, ali taj period iskoristite za godišnji odmor.

Polje ljubavi je stabilno do prve polovine meseca, a već u drugoj su mogući izleti, flertovi i pojačavanje nervoze i javljanje nemira. Slobodni mogu sigurno očekivati početak veze tokom druge polovine meseca, ali bili slobodni ili ne, očekujte naglašene strasti.

Zdravstveno su vam na udaru pluća.

SEPTEMBAR

Nekako ste nesigurni ovog meseca, a razlog nesigurnosti je popriličan broj nejasnih i zapletenih odnosa, kao i moguće poslovanje u mutnim vodama kome niste skloni. Rasplinuli ste se na više strana i skoro se upleli kao u mrežu i ne znate više gde ste šta počeli i šta je prioritet. Situaciju morate raščistiti jednu po jednu, a za to će vam se ovog meseca i pružiti prilika, naglašeno od 13. Očekujte i moguće sukobe ili sudske pozive, ali očekujte i novčane dobitke tokom celog meseca. Ako rešavate da putujete neka to bude prva polovina meseca.

Raščišćavanje i pravljenje reda na poslovnom planu pratiće isto i na ljubavnom planu, pa i tu očekujte dosta sukoba i nervoze, ali svakako ćete na kraju biti zadovoljni i znati na čemu ste. Moguća je strast na godišnjem odmoru ili na putovanju, bili u vezi ili ne.

Zdravstveni problemi bi mogli biti vezani za upale i infekcije. Problem bi mogao biti i nekontrolisan unos hrane naročito slatkiša.

[adsenseyu1]

OKTOBAR

Biće sitnijih prepreka ili ograničenja tokom ovog meseca, ali vas ništa neće sprečiti da zamišljeno i ostvarite. Ne postoji prepreka koju ovog meseca nećete savladati maksimalno uspešno. Gotovo sigurno ćete tokom oktobra rešiti jedan sudsko- administrativni problem. Rešavaćete uspešno i stambena pitanja i ostvariti finansijsku dobit. Očekujte da ćete potpuno stabilizovati situaciju na poslovnom planu i obezbediti se za duži naredni period. Oktobar je neka vrsta stizanja na vrh i dobijanja zaslužene nagrade za uložene napore i trud. Slobodno se odlučite i za kredit.

Podjednako dobro će biti i na polju ljubavi, gde takođe očekujte potpuno stabilizovanje veze ili ulazak u izvanredno stabilnu vezu koja će vas potpuno ispuniti, jer zadovoljava apsolutno sve vaše kriterijume.

Zdravlje je potpuno u redu, a vitalnost je više nego zadovoljavajuća.

NOVEMBAR

Situacija ovog meseca je izuzetno dobra za sva materijalna i imovinska pitanja i očekujte da će biti povoljno i pozitivno rešeno i da ćete biti zadovoljni. Uspećete da vratite ili izmirite dugove. Polovinom meseca sledi jedan dobar poslovni ugovor. Puno toga će vam ovog meseca polaziti za rukom, ali i pomoć možete očekivati od bliske rodbine, braće ili sestara, pa se na njih potpuno oslonite i ne plašite se da otvoreno zatražite podršku i od nekog porodičnog prijatelja. Moguće da prodajom nekretnine rešite mnoge probleme. Jedino izbegavajte maksimalno konflikte kao i osobe sa konfliktnim karakterom.

U ljubavi ste vatreni ovog meseca i jednostavno znate šta želite i šta biste hteli. Privlači vas sve, pa sve i iskoristite.

Zdravstveni problemi su mogući sa gornjim ekstremitetima i zglobovima. Zaštitite se od polnih bolesti.

DECEMBAR

Dobar kraj godine. Novac vam neće nedostajati, iako on neće biti osnovni kriterijum za uspešnost. Dobitak koji vam sleduje omogućiće vam da realizujete dosta planova vezanih za kuću, porodicu, stambena pitanja i nekretnine. Veoma značajan period kada možete da očekujete dobre vesti i dobar ugovor ili dogovor je od 5. do 17. Jednostavno morate biti brzi, praktični i racionalni, jer tada sigurno uspevate.

Polje ljubavi nije previše naglašeno. Biće nesuglasica i sukoba, ali ako imate partnera ili nekoga u tom svojstvu, gledajte da to iskoristite na pravi način. Izbegavajte nesuglasice, jer ključ bi mogao biti upravo u partneru koji može da odigra ulogu racionalne i praktične osobe koja sređuje vašu celokupnu situaciju. Dakle, ako imate partnera oslonite se na njega, ako nemate ne dvoumite se da u vezu uđete, imaćete šansu.

Zdravstveno obratite pažnju na grudi i pluća.

[adsenseyu5]

 

(Dnevne.rs/.balkanspress.com /Izvor:Novosti.rs / Astrolog: Milan Šašić)

[adsenseyu2]