Glumila je ženu Tike Špica, bila sa njim u vezi i van kamera, pa ‘NESTALA’! Evo kako sada izgleda brbljiva Žake (VIDEO)

serija

Printskrin: RTS

Biljana Nikolić se više ne pojavljuje na televiziji, a trenutno je članica pozorišta u Kruševcu

Glumica Biljana Nikolić se proslavila kao simpatična Žaklina Žake Stojković, supruga Tike Špica (igra ga Predrag Smiljković Pepi) u seriji “Porodično blago”

Zanimljivo je da su njih dvoje i u privatnom životu bili u vezi.

Serija “Porodično blago” se prikazivala od 1998. do 2002. a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojom ljubavi prema “leopard/tigar” šarama na odeći.

A Predrag Smiljković je pre nekoliko godina otkrio da je sa Biljanom Nikolić bio u emotivnoj vezi i van kamera. – Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine.

Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu”. Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti.

Radu Đukiću Albanci su hteli da obljube ćerku, a zatim SU JE UBILI! Usred sudnice izvadio je pištolj i IZREŠETAO UBICU! Ubistvo koje je uzdrmalo SFRJ!

Nakon “Porodičnog blaga” Nikolićeva se pojavila i u seriji “Agencija za SiS”, a trenutno je članica pozorišta u Kruševcu.

Iako je od kraja “Porodičnog blaga” prošlo više od 15 godina, Biljana se nije mnogo promenila…

Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan – izjavio je svojevremeno Smiljković

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)