GLUMICA MILICA MILŠA NIKADA NIJE OTKRILA KO JE OTAC NJENOG SINA: IMA NEOBIČNO IME, A DALA MU JE SVOJE PREZIME! EVO KAKO ON IZGLEDA! (FOTO)

glumica

Foto: Telegraf

Milica Milša retko govori o svom privatnom životu. Njen centar sveta je sin, a o njegovom ocu nikada nije pričala.

Antonije Isaković prošle godine odbranio je diplomski rad “Nastanak i uspon nacizma”, koji je posvetio svom dedi čije ime nosi, a koji je bio veliki borac protiv fašizma.

– Bila sam veoma ponosna na svog sina kada je diplomirao, i Žarko i ja plakali smo od sreće. Iako već pet godina ne živi s nama, čini mi se da sam tek sada shvatila da više nije beba i da je odrastao čovek – rekla je ranije za “Stori” Milica koja je otkrila i planove svog mezimca:

– Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu.

NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA U SRBIJI: Dragomir iz Guče nag do pojasa spašavao je ovce iz nabujale reke, sada ima poruku za sve dame

Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8.

Završetak sinovljevih studija podstakao je lepu glumicu da se seti mnogih detalja u vezi s njegovim odrastanjem, ali i perioda kada je bila samohrana majka i kada je vodila računa o njemu uz pomoć svojih roditelja.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret.

ČUDO U BEOGRADU NA SPASOVDAN: Proplakala ikona na litiji kad su je vojnici uzeli u ruke (VIDEO)

Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212.

To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – iskrena je ćerka čuvenog književnika i akademika

     

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)