GLUMAC BACIO OKO NA MLADU REDITELJKU: Sergej Trifunović juri ćerku naše POZNATE VODITELJKE

glumac

Foto: Telegraf

Glumac Sergej Trifunović (43) već nekoliko meseci navodno bezuspešno pokušava da priđe Sari Jokić (21), ćerki Pinkove voditeljke Lee Kiš.

Kako Kurir saznaje, Sergej je Sari konstantno slao poruke na Instagramu, ali ga je prelepa plavuša ozbiljno iskulirala!

[adsenseyu4]

Sara Mia Jokić je rediteljka, već je snimila dva filma, a mnogi su se čudili zašto se ne bavi glumom ili modelingom jer odlično izgleda! Njen atraktivni izgled mnogima je zapao za oko, pa i poznatom ljubitelju žena Sergeju Trifunoviću.

Ona je najlepša

– Sergej joj je neprestano pisao poruke, govorio joj je da je prelepa, konstantno joj je delio komplimente. Sara mu je vrlo pažljivo odgovarala, bez ikakvih dvosmislenih rečenica. Ona inače ne voli da se dopisuje, pa makar taj neko bio i Sergej Trifunović! Međutim, on je bio baš uporan, izjavljivao joj je ljubav, lajkovao svaku sliku koju objavi na Instagramu, ostavljao je komentare kako je najlepša. Ma slao joj je svakakve poruke – ispričala je za Kurir Sarina dobra prijateljica koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.

Da su naša saznanja tačna, potvrdila je i Sara Jokić, koja je bila začuđena kada je čula zbog čega je zovemo. Na naše pitanje da li je tačno da joj Sergej šalje poruke, odgovorila je potvrdno, a onda se našalila s celom tom situacijom.

Neka uloga?

– Da. Svi glumci uglavnom jure reditelje, možda očekuje neku ulogu (smeh). Ja sam reditelj i završavam upravo svoj treći film – odgovorila je ćerka Lee Kiš u poruci.

Ovim povodom smo pokušali da dobijemo komentar i od Sergeja, ali on nije odgovarao na naše pozive.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Ivan Ercegovčević,Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]