GLEDALI SMO JE SVAKODNEVNO U “SLAGALICI” PRE 10 GODINA: Pogledajte koliko se promenila voditeljka najpopularnijeg kviza (FOTO)

kviz

Foto: printscreen/youtube

Pre više od deset godina skoro svakodnevno smo prelepu voditeljku Natašu Nešković bili u prilici da gledamo u najpopularnijem tv kvizu “Slagalica”.

Danas izgleda pomalo drugačije, ali se od televizije nije udaljila.

Nataša je radila na rts-u, a i danas je zaposlena na toj televiziji. Sada je iza kamere i radi u obrazovno-naučnom programu tog medija, ali ponekad je možemo videti i kao voditeljku emisija.

– “TV slagalica” je emisija po kojoj me i danas prepoznaju, iako je poodavno ne radim- izjavila je Nataša svojevremeno za Novosti.

voditeljka

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Kada je na poslu u potpunosti je predana svojoj uredničkoj poziciji, a slobodno vreme provodi sa porodicom putujući i posećujući razne metropole.- Strast za putovanjima jedna je od onih koju delim sa suprugom Vladanom.

Važno je da vidimo i kako drugi narodi žive, ne samo da budemo klasični turisti, već da pokušamo da proniknemo u način života tih ljudi čije zemlje posećujemo- rekla je Nataša za pomenuti list.

Iako je jedno vreme bila plavuša, Nataša se vratila crvenoj boji kose koju je imala i jedno vreme dok je vodila popularni kviz. Nekada je bila prelepa, a sada i posle toliko godina- isto.

   

(Dnevne.rs/Izvor: I.V.,Blic.rs)