Gde želite da provodite svoje vreme, fizički i psihički? Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osećate “kao kod kuće” i saznajte…

slicice
Gde želite da provodite svoje vreme, fizički i psihički? Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osećate “kao kod kuće”. Pogledajte objašnjenje zašto ste odabrali baš tu sliku. 

SLIKA 1

Polje trave koje se njiše na povetarcu prekrasan je primer života koji se kreće u svojim prirodnim smerovima. Vi ste inteligentna osoba koja ima svoju setnu stranu. Uživate da budete sami i razmišljate o svemu što vam se događa u životu.

PORUKA: Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, srećan i tužan. Tek kada to naučite, obogatićete se sa više pozitivnosti. Čin davanja je važan način za obogaćivanje vašeg ​​života.

SAVET: Vreme je da aktivno poradite na svom emocionalnom isceljenju. Nemojte se bojati da se oslobodite starog nerešenog bola. Tek kad dovedete svoja osećanja na površinu, možete ih se rešiti jednom zauvek. Emocionalno lečenje vas u potpunosti može osloboditi.

SLIKA 2

Kamene ploče po kojima hodate su tu da vas podrže. Život će vas takođe podržati. Vi ste osoba kojoj bi dobro došao podsticaj duha, jer lako podležete težini spoljašnjeg sveta.

PORUKA: Vreme je da savladate svoje strahove i pokrenete se u svim aspektima svog života. Bez obzira u čemu trenutno oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način pristupa. Prestanite da gledate dole i držite glavu visoko. Duboko u sebi, vi ste vrlo jaka osoba, samo trebate verovati u to kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.

SAVET: Znajte da, kada se osećate zaglavljeni, zarobljeni ili zbunjeni, stvari se uvek menjaju i kreću. Ne postoji zaglavljenost. Kada prepoznate da se tako osećate, to može biti jedna od najboljih stvari za vas, jer tada kreće pravim putem.

[adsenseyu4]

SLIKA 3

Svetla, muzika, uzbuđenje. Vi ste osoba koja voli da oslobodi svoju kreativnu stranu. Vi volite da budete u masi ljudi, ali takođe volite biti viđeni i saslušani.

PORUKA: Važno je da se setite kako vaš stvaralački duh ne pokreće samo navala zvuka ili neverovatan vizualni performans. Nedirnuta prirodna sredina pruža najbolji kreativni naboj. Ona je veza s kreativnošću. Trenutno treba da se usredsredite na svoju vezu s prirodom i vezu sa samim sobom. Stvorite zdravu ravnotežu u vašem životu.

SAVET: Najbolji način da živite kreativno je da dopustite sebi da se izrazite na sve moguće načine. Ne potiskujte svoje kreativne porive. Ako osećate da želite da pevate, pevajte iz petnih žila. Ako se osećate da želite da plešete, plešite na ulici.
SLIKA 4

Mir i spokoj. Jednostavnost oblika je jedan je od najvažnijih meditativnih i lekovitih sredina. Vaš um i telo traže od vas da odvojite više vremena za mir i spokoj.

PORUKA: Vreme je da doista poslušate ono što vam srce govori da učinite. Kada slušate svoje srce vaš duh jača i postajete više povezani sa spoljnim svetom. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke. One su obično tačne.

SAVET: Ako ne slušate svoje srce i svoju intuiciju, sigurno ćete se uvek kretati u pogrešnom smeru.

SLIKA 5

Prekrasno jesenje lišće predstavlja dolazak novih početaka. U lišću oko vas, koje menja boje, postoji osećaj bogatstva, ispunjenja i postignuća.

PORUKA: Morate da se odmorite od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam crpi energiju i ne da vam da spavate. Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima na neko vreme. Usredsredite se na ono što zaista želite da radite. Za vas je važno da imate ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni je vrlo nezdrav.

SAVET: Dopustite sebi da se prebacite na bilo koje kreativne zadatke sa kojima se osećate povezani. Nemojte se suzdržavati od nečega jer mislite da to nije za vas. Ako se probudite jedno jutro i osećate potrebu da nešto uradite, uradite to. Dopustite sebi da budete vođeni duhom.

SLIKA 6

Život i energija u šumi je netaknuta, ima najviše vibracija i duhovno je pozitivna. Vi ste stara duša kojoj je potrebno više vremena za razmišljanje i stvaranje.

PORUKA: Znajte da ste voljeni. Čak i ako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori, ipak jeste. Voli vas čitav svemir. Ako se osećate sami ili neshvaćeni, nema potrebe da očajavate. Kada šaljete ljubav, dobićete ljubav natrag. Pokušajte sa slanjem ljubavi svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama ili ljudima uopšteno. Dobićete ljubav natrag.

SAVET: Kada delujete iz pozicije unutrašnje spoznaje i poverenja, stavljeni ste u višu vibraciju. To je nivo vibracije koja privlači obilje u svim područjima vašeg života.

[adsenseyu4]

SLIKA 7
Predivan dan na smirujućem i ugodnom pašnjaku. Predivno plavo nebo ne pokazuje zabrinutost za oluju koja može doći. Vi ste osoba koja voli da se oseća sigurno i retko odstupa od uobičajene rutine.

PORUKA: Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što morate učiniti je da pokušate. Saznajte šta želite da osećate. Želite li ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ovde se ne radi o razmišljanju šta želite imati, već o osećaju koji želite imati. Kada nešto zaista osećate, to će biti vaše.

SAVET: Kad postavite svoje namere kako želite da osećate svoj život, vi šaljete poruku u svemir, tražeći da se to dogodi. Kada se osećate dovoljno snažno u svojim namerama, one će se sigurno ostvariti na neki način.

SLIKA 8
Ova fotografija grafike je kreativna, ali nekima i opterećujuća. Ova scena je savršen primer nečijeg kreativnog ega. Vi ste osoba koja se povremeno oseća neodlučno i zbunjeno kad se suoči sa problemima.

PORUKA: Budite otvoreniji kada je u pitanju tuđa tačka gledišta. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo da bude. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način da prema nečemu budete fer.

SAVET: Iskreno se pomirite sa onim što cenite i vrednujete u svom životu. Iskorak i povezivanje sa drugima će proširiti vaše razumijevanje mnogih različitih tema. Poslušajte sve savete koje možete dobiti, ali na vama je da donesete svoje konačne odluke.
SLIKA 9

Savršeni ljiljani simboliziraju zadovoljstvo. Vi ste netko tko uživa u osjećaju sreće i mira. Zauzeti ste svakodnevnim aktivnostima i držite oči na onome što treba biti urađeno. Često ste zaokupljeni svojim obavezama, pa se nikada ne zaustavite i dozvolite životu da se dogodi.

PORUKA: Vrijeme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put kojim se krećete otvori ispred vas. Nemojte se brinuti oko toga šta trebate postići i koji vam je sedeći potez. Kada se brinete, vi stvarate sebi prepreke. Neka se život dogodi.

SAVET: Bez obzira na to koliko težak život može ponekad biti, nemojte odustati. Najbolji dan u vašem životu bi mogao biti već sutra. Cvet uvek mora da prođe kroz razdoblje rasta ispod mračnog tla, pre nego što se pretvori u neverovatno lepu kreaciju. 

(Na dlanu)

1 Comment on "Gde želite da provodite svoje vreme, fizički i psihički? Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osećate “kao kod kuće” i saznajte…"

 1. rade.jankovic | 3. March 2015. at 21:42 |

  Koje taj “pametnjaković” koji je osmislio ova pitanja?
  Može li taj “pametnjaković” svoje odgovore i tvrdnje da potvrdi na detektoru laži?
  Na osnovu čega tvrdi to što tvrdi u odogovima od 1 fo 9?
  Zašto nije postavio puni ime i prezime na ovaj tekst?
  Koju školu ili fakultet je završio taj “pametnjaković”.
  Na osnovu kojih činjenica je dao odgovore?

Comments are closed.