GALA VIDENOVIĆ ISKRENO: Sa rediteljem filma “Bal na vodi” bila u svađi, evo i zbog čega

glumice

Foto: printscreen7youtube

Zbog snimanja scene s Milanom Štrljićem nisam pričala s Jovanom Aćinom 10 dana jer sam mislila da Ester treba da deluje kao da je nevina, kaže čuvena glumica

Ikonu jugoslovenske kinematografije Galu Videnović, danas Aleksić, proslavila je uloga Vesne u filmu „Jagode u grlu“ reditelja Srđana Karanovića.

[adsenseyu4]

Ona se preksinoć družila s fanovima i članovima ekipe na projekciji u Kulturnom centru Beograda.
– Tada sam imala samo 14 godina. Više sam se od uloge brinula o tome kako ću opravdati izostanke sa snimanja u školi – rekla je Gala.

Glumicu već dugo ne gledamo na velikom platu, a nedavno je gostovala u TV seriji „Andrija i Anđelka“.
– Više sam se zabavljala nego glumila. Ekipa serije je odlična. Andrija i Anđelka su dva veoma vredna i talentovana bića i bila mi je čast da budem delić takvog tima – kratko je rekla tada glumica.

Mnogi veruju da i dalje živi u Americi.
– Muka mi je više da odgovaram na ista pitanja. Beograd nikad nisam napustila – kratko nam je rekla Gala, koja nije bila raspoložena za širu priču jer ne voli da daje intervjue.

[adsenseyu1]

Jednu od najlepših jugoslovenskim glumica televizijska publika najviše pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“. Gledali smo je i uzdisali dok upravlja četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović.

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je pre nekoliko godina za Mondo glumica, koja ni danas nije pogledala film u celosti jer kaže da budi emocije i da je tužan.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Ljubomir Radanov,Kurir.rs)

[adsenseyu2]