Fatalne greške: Pročitajte 10 razloga zašto muškarci odlaze drugoj ženi!

tuga

Srećan i siguran muškarac izbegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cenite ono što imate

Muškarci nisu toliko komplikovana bića koliko zapravo vi mislite. Oni cene jednostavnost i spontanost ali i opuštenost u vezi. Možda baš zato što se toliko trudite, zapravo pravite fatalne greške koje se odražavaju na vašu vezu, prenosi Cosmopolitan.rs.

[adsenseyu5]

U nastavku saznajte kojih 10 stvari će ga totalno odbiti, pa vas savetujemo da ih izbegavate:

1. Imate veoma duge nokte
Muškarci vole žene sa lepim i urednim noktima, a ne sa noktima koje ga mogu slučajno povrediti ili ogrebati. Sa predugačim noktima izgledaćete neuredno što ga sigurno neće zadiviti.

2. Potcenjujete sebe
Pametan, ambiciozan i siguran muškarac će biti oduševljen vašom inteligencijom, i neće se plašiti nje. Ako primetite da se konstantno prilagođavate vašem muškarcu kako biste ga privukli (i zadržali), a pritom “gubite” svoju ličnost, verovatno izlazite sa previše neinteligentnih muškaraca. Takvi muškarci ne cene vašu posebnost.

3. Prilepljeni ste za njega
Svakom muškarcu (da bi bio muškarac) je potrebno vreme za sebe. Dajte mu prostora – koliko god da mu je potrebno! Posle nekog vremena, primetićete kako će početi da se vraća vama.

[adsenseyu1]

4. Ponašate se kao da ste mu majka
Poznati psiholog Sigmund Frojd rekao je da muškarci na neki način žele da izlaze sa njihovim majkama. Možda. Muškarci žele ženu koja je savršena, baš kao što je njihova majka, ali sigurno ne žele da imaju drugu majku.

5. Koristite previše parfema
Parfem bi trebalo da naglasi vaš prirodan miris koji će istaći vašu posebnost. Nema ništa gore od ljubljenja ženskog vrata koji je natopljen prejakim parfemom.

6. Nosite jaku šminku
Nosite šminku da istaknete svoje karakteristike lica – a ne da pravite nove!

7. Ostavljate garderobu, svuda
Ovo je jednostavno pravilo. Ako živite zajedno, ostavljajte odeću kući! Ako ste u ranoj fazi veze, nosite je kući sa sobom!

8. Flertujete sa drugim momcima
Najlakši način da ga razbesnite je da flertujete sa drugim dečkom, i to baš ispred njega. Ako vam je toliko dosadno u vašem životu pa imate potrebu da pravite dramu, vi ste nezreli za vezu. Ostanite sami dok ne odrastete.

9. Previše ste dostupni
U kojoj god da ste fazi veze,vi morate da imate ispunjen društveni život izvan nje. Ako ga gušite, on će sigurno pobeći.

10. Negativni ste
Srećan i siguran muškarac izbegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cenite ono što imate.

(cosmopolitan)

1 Comment on "Fatalne greške: Pročitajte 10 razloga zašto muškarci odlaze drugoj ženi!"

  1. A sta ako on ostavlja stvari svuda po stanu i pravi potop u kupatilu?

Comments are closed.