FATALNA ZAVODNICA: Ženi u ovom horoskopskom znaku nijedan muškarac ne može da odoli! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Muškarci im padaju pred noge. Fatalna je, šarmantna i neverovatno seksi.

Reč je o ženi Blizancu.Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distancom i arogantnošću.

Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i vrlo moderna. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere i značajnog okupljanja koje bi ona propustila.

PROČITAJTE JOŠ: Dama ste i imate preko 40 godina? Za vas ŽIVOT TEK POČINJE – evo zašto! (INFO)

Neprestana želja za novim kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je važna za njen život i psihički razvoj.

Spremna je da upotrebi sva ženska oružja, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što želi.

PROČITAJTE JOŠ: DNEVNI HOROSKOP za 11. oktobar 2020. (ASTRO)

Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u kontakt.

 

(Dnevne.rs/beograd.in/B92)