FANOVI SU ZABRINUTI: Poznatom pevaču EKSPLODIRAO mobilni telefon dok je razgovarao (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Šokantn snimak nadzorne kamere prikazuje pevača kako sedi u svojoj stolici u studiju i s nekim priča na mobilnom telefonu. Već u sledećem trenutku telefon je eksplodirao.

Nakon što je preko vikenda snimak mobilnog telefona koji mu je eksplodirao u lice postao viralan, fanovima se preko Fejsbuka obratio Si Lo Grin (42).

[adsenseyu4]

“Želim svima reći da sam živ i zdrav i da mi je dobro. Iskreno, jako me pogodilo što je bilo ko morao biti emocionalno uznemiren snimkom. Ono što ste videli zapravo je deo manjeg videa koji smo snimali za novi projekt koji zovemo. Projekt bi trebao predstaviti moj novi alter ego. Sada samo svima želim zahvaliti na vašoj ljubavi, brizi i podršci”, rekao je pevač.

https://youtu.be/csq-wX2xBsc

Nakon što je snimak s nadzorne kamere objavljen na internetu, mnogi su se zabrinuli za pevača te je dobio mnogo poruka o tome kako mu je i je li ozbiljno povređen. I neki od njegovih poznatih kolega zabrinuli su se nakon što su videli snimak pa su na društvenim mrežama pisali kako su zabrinuti i da mole za njega.

Si Lo je tada objavio objašnjenje u kojem je rekao da je snimak deo već spomenutog projekta, ali nije sasvim objasnio je li eksplozija bila slučajna ili namerna.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kurir.rs /Izvor:24sata.hr)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]