ESTRADA U NEVERICI: Nećete verovati koliko STOTINA HILJADA EVRA duguje zelenašima (INFO)

lazic

Instagram @darkolazicofficial

Jedan od najtraženijih pevača na ovim prostorima, Darko Lazić, prema pisanju “Informera”, duguje ogroman novac zelenašima i zbog toga će naredne dve godine navodno raditi samo za njih.

Naime, Darko je od zelenaša pozajmio čak 400.000 evra, a da bi im isplatio ovu sumu, oni muu zakazuju sve svirke i svu zaradu uzimaju za sebe.

– Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac, jer je godinama unazad jedan od najplaćenijih pevača.

Njegova bivša žena Ana se šokirala kada je čula da je Lazić uzeo čak 400.000 evra, jer joj tokom braka nikada nije pomenuo da ima finansijske probleme – kaže izvor za ovaj list i dodaje:

– Kamataši mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 evra, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više, jer on naredne dve godine mora da radi za njih kad god ga pozovu – kaže dalje izvor.

– On odrađuje nastupe koje mu ugovori njegov menadžer i te pare idu njemu. Međutim, uvek mora da bude na raspolaganju ljudima od kojih je pozajmio novac.

VREME JE DA OTVORIMO OČI: Jeziva slika Jovana Memedovića koju Srbija odbija da vidi (FOTO)

Kada ga pozovu, bez pogovora mora da pristane da ide da peva. Prate ga na nastupima i čekaju ga dok ne odradi posao – završava izvor.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)