Dva puta blagoslovena blizancima: 10 godina posle, jedna šokantna poruka im je promenila život! (FOTO)

par

Foto: Facebook / karen.rodger.980

Posle dve blizanačke trudnoće, Karen je nakon 10 godina, u svojim 40-im godinama osetila poznate simptome drugog stanja, ali niko nije mogao da je pripremi na iznenađenje koje je usledilo

Karen i Kolin Rodžers nisu tipični roditelji. Pre 16 godina rodila je dva dečakablizance Luisa i Kajla, ali se na njima ovi roditelji nisu “zadržali”.

Naime, kada je Karen dve godine nakon prvog porođaja otišla kod lekara na pregled, saznala je da je u drugom stanju, opet sa blizancima i to sa dečacima!

[adsenseyu4]

Život sa četiri mala dečaka nije im bio dosadan ni u jednom trenutku. A onda je sa 40 godina Karen opet osetila dobro poznate simptome – bila je trudna po treći put.

Lekari su joj rekli da je šansa da treći put bude blizanačka trudnoća 500.000:1.

Ali to se upravo i desilo: ultrazvučni pregled je pokazao da je Karen i po treći put nosila blizance! Kada je poslala poruku svom suprugu kako bi ga obavestila o neverovatnim novostima, on joj je odgovorio: “Ovo uopšte nije smešno!” smatrajući da se Karen šali.

[adsenseyu1]

Nakon kratkotrajnog ubeđivanja, shvatio je daje Karen ozbiljna i da je zaista i po treći put trudna sa blizancima. U početku su bili nervozni, jer su već bili u svojim 40-im godinama i bojali su se komplikacija, međutim sve je bilo u redu sa trudnoćom.

Roditelji su odlučili da ne otkrivaju pol beba, a na rođenju ih je sačekalo prijatno iznenađenje – ovoga puta dobili su dve ćerkice.

[adsenseyu1]

Starija braća su sa radošću prihvatili i odmah zavoleli svoje sestrice, a ljudi širom sveta oduševljeni su ovom jedinstvenom porodicom.

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]