DUGO ĆE PAMTITI OVAJ DAN: Navijač bez majice krenuo na 20 policajaca, pa dobio batine i više nego što je zaslužio (VIDEO)

tuča

Foto: Printskrin/ Youtube/Пошук з Металодетектором в Україні

Veliki neredi viđeni su na utakmici šesnaestine finala kupa Ukrajine, gde su navijači Karpata teško podneli poraz od ekipe Prikarpatja iz Ivano-Frankviska.

Huligani gostujuće ekipe iz Lavova napravili izazvali su tuču s policijom na kraju meča, gde su prvo pobacali veliki broj baklji na teren, a zatim su i sišli na atletsku stazu u želji da se obračunaju s policijom.

[adsenseyu5]

Neki su bili toliko hrabri da su sami otišli pred kordon policije, koji je baš tada krenuo u kontra-napad i bukvalno ga pregazio. Gotovo 20 policajaca odjednom je tuklo navijača koji im je bez majice prišao, a čak i kada je posle dobrih batina uspeo da ustane, ponovo je prišla grupa policajaca, koja je nastavila da ga udara dok je bio na zemlji.

POSLEDNJA SAZNANJA POLICIJE: Odvrnuli muziku i čekićem je udarali DO SMRTI! NJENE VRISKE NIKO NIJE ČUO!

Njega je na kraju spasio jedan od čelnika ekipe, koji ga je na kraju odveo ka tribini.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo. Trenutak kada navijač kreće ka policiji je na 1.30:

Srbi su prisvojili Gorana Dragića nakon finala, ali zbog ovog njegovog odgovora više niko neće NI POMISLITI DA TO PONOVO RADI (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "DUGO ĆE PAMTITI OVAJ DAN: Navijač bez majice krenuo na 20 policajaca, pa dobio batine i više nego što je zaslužio (VIDEO)"

  1. Budaletina! Dobio je ono što je tražio.Verujem da posle ovoga neće gledati fudbal ni na televiziji.

Comments are closed.