DRUG PAVLA VUJISIĆA OTKRIO ONO ŠTO NISMO ZNALI: Bio je najskuplji glumac, neke kolege nije voleo (INFO)

glumac

Foto: printskrin /yt

Jedan od najcenjenijih glumaca na našim prostorima Pavle Vujisić ipak nije uživao u svom poslu, tvrdi jedan od njegovih najbliskijih prijatelja i saradnika, snimatelj i reditelj Boža Nikolić.
On je u intervjuu otkrio mnoge detalje iz Pajinog života koji nisu bili poznati široj javnosti.”On je pravnik po struci, a često je govorio da ga je sramota da glumi i da sve to radi zbog para. Paja je u to vreme bio najskuplji glumac. Sećam se da je uzimao i 1.000 maraka dnevno.

[adsenseyu1]

Dosta filmova smo radili zajedno i on je tražio da i ja imam isti honorar kao i on. Koliko god da je zarađivao, znao je da na kraju snimanja odvede ekipu i počasti je, pa je bilo i situacija da se zaduži”, rekao je Nikolić.

Vujisić iza sebe ima veliki broj filmova, a oko sebe je uvek imao i veliki broj prijatelja. Ali se ni on nije sa svim kolegama “mirisao”.

Foto: Printscreen

“Paja nije bio baš u najboljim odnosima sa Miodragom Petrovićem Čkaljom i sa Batom Stojković. U “Maratoncima” su snimali scenu gde Paja treba da udari Batu daskom o glavu. Paja je namerno udario Batu jače nego što je trebalo, a na pitanje zbog čega je to uradio, rekao je: “ja već 20 godina čekam ovaj kadar da ga zveknem”.

[adsenseyu1]

Čkalja je često preglumljivao, a Pavle je zbog toga ključao. Kada je Televizija, desetak godina posle “Kamiondžija” želela da snimi nastavak, on nije hteo ni da čuje. Na kraju je ipak pristao (za pozamašan honorar) i tako je nastao film “Kamiondžije opet voze””, ispričao je Nikolić.

(Dnevne.rs /Izvor: Mondo.rs)

[adsenseyu5]