DRAMA U KUPINOVU: Šinteri uhvatili Žutu, dok je šetala ulicom!

Žuta

Miki i njegova Žuta u Zadruzi, Printskrin_Youtube/ZadrugaOfficial

Miljenica Zadruge, kujica Žuta iz Kupinova, koja je kao i takmičari obeležila prvu sezonu pomenutog rijalitija, preživela je pravi pakao kada su je uhvatili šinteri i spakovali je u kombi koji vozi napuštene pse u azil. 

Prilikom poseti Kupinovu, ovaj “slučaj” sa Žutom prepričali su nam meštani, a potvrdio nam je i Žutin vlasnik Miki Đuričić.

– Svi smo navikli da se Žuta šeta po kraju i da nam svima svraća u goste – započeo je meštanin Kupinova priču za Telegraf.

NEDELJNI HOROSKOP od 08. do 15. jula (ASTRO)

– Pre nekoliko dana u selu su bili šinteri koji su kupili lutalice po selu, ali među njima se našla i Žuta koja se šetala ulicom. Srećom pa je Mirko, Mikijev otac, video šta se dešava i na vreme urgirao da puste Žutu iz kombija. Na sve to morao je da plati kaznu od dve hiljade dinara za neadekvatno čuvanje psa – priča naš izvor.

Žuta je bila miljenica zadrugara i gledalaca, Printskrin: TV Pink

Miki Đuričić, vlasnik Žute, takođe bivši zadrugar, potvrdio nam je ovu priču navodeći da je Žuta sada pod kaznom zbog nedoličnog ponašanja.

– Jeste. Tačno je. Umalo je nisu oterali u azil. Ćale je platio kaznu kako bi je izbavio iz kombija, gde su bile ostale lutalice. Ja sam je pošteno izgrdio što se šeta po selu. Sad sam je isprskao od buva i vodim je sa sobom u Beograd, da mi je neko ponovo ne ukrade – rekao nam je Miki, koji je sinoć gostovao u emisiji “Narod pita”.

(Dnevne.rs/Izvor: M. Pantić)