Dragoljub Mićko Ljubičić imitira Vučića: Novogodišnja poruka građanima (VIDEO)

car

Foto: PROMO

“Posle jedne ovako uspešne i lepe godine, u kojoj je bilo neprijatno koliko nam je lepo moram da kažem da je došao trenutak da se stegne kaiš”, poručio je Dragoljub Mićko Ljubičić, glumac i humorista imitirajući premijera Aleksandra Vučića.

Možda će iduća godina biti malo slabija nego ova ali imajte na umu – imali smo tri – četiri odlične hodine, mora jedna da bude slabija. Srećna vam Nova godina”, rekao je Ljubičić gostujući u Novom danu.

Mićko je istakao da mu je premijer Vučić najduhovitiji od svih, samo što to ni on sam ne zna. “Slatko mi je bilo ovo s negacijom sopstvene izjave o izgrađnosti kule”, kaže on pojašnjavajući da je premijer prvo rekao da će kula biti gotova do kraja 2015. a pre neki dan ipak negirao da je to izgovorio.

[adsenseyu4]

Komentarišući predstojeće izbore u Srbiji on ističe da isključivo od Vučića zavisi hoće li biti parlamentarnih ili samo predsedničkih. “On se pita da li će kiša da pada”.

Kako dodaje, možda Vučić iskalkuliše da mu se isplati da ne bude parlamentarnih izbora sada već 2018. godine sa gradskim.

“Biće interesantno gledati kako će se iščupati iz ovog što će mu se dešavati. Nikolić paradira kao da je već osvojio izbore, verovatno ima podršku Rusije i verovatno zna nešto što mi ne znamo”.

Mićko kaže i da je jedan od potpisnika apela javnih ličnosti Saši Jankoviću da se kandiduje na predsedničkim izborima. “On nije savršen ali je jedan od promišljenijih, mudrijih i pristojnijih ljudi na političkoj sceni.

Čovek koji se jedini bavi svojim poslom na način kako bi trebalo, koji uliva sigurnost. Ne znamo ga dovoljno ali ostale znamo suviše dobro. Njima se ne veruje nista, Jankovicu se može verovati jednom delu”, ističe Ljubičić.

[adsenseyu1]

Komentarišući nastup poslaničke grupe Dosta je bilo u Skupštini, Ljubičić kaže da su mu ti performansi naivni i da deluju usiljeno. “Više mi se dopada kad nešto kažu nego kad izigravaju Kleptona”, naglašava on dodajući da ne leži to svima.

“Šešelj je bio majstor performansa ali postoje neki kojima to više leži a nekima manje”.

Prema njegovim rečima, mnogi u Skupštini koketiraju sa glumom, pokušavaju da na svaki način privuku pažnju.

Ljubičić veruje da poslanici zajedno pre sednica sede u restoranu i dogovaraju se prećutno ili zvanično šta će i kako dalje. “Svi dogovori zakulisni se dešavaju u restoranu, preko šnicle od 15 dinara”.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: N1)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]