Drage dame, nemojte se truditi, muškarci na ove stvari jednostavno ne obraćaju pažnju!

Primećuju li promene

Ljubav je slepa u nekim stvarima, doslovno. Naime, koliko god voleli svoje bolje polovine, muškarci jednostavno neke stvari nikada neće primetiti.

Teško da će muškarac primetiti da je plava košulja od pre neki dan različita od one koju imate danas. Verovatno neće primetiti ni sledeće stvari. Radi se o sitnim detaljima koje žene uočavaju, ali muškarci na njih ne obraćaju pažnju.

Novu torbu
Nemojte da se ljutite ako očekujete kompliment za dizajnersku torbu koju ste napokon sebi priuštile nakon meseci štednje, a on je nije ni primetio. Što se većine muškaraca tiče, sve torbe su iste. Ozbiljno.

Depilirane noge
Ako ne izađete pred njega s dlakama starim nekoliko meseci, male razlike u sveže depiliranim nogama i onima na kojima ima malo dlačica, muškarac definitivno neće uočiti.

Nemate mejkap
Iako većina žena neće poverovati u to da muškarci ne vide razliku između potpunog mejkapa i nikakvog. Njima to jednostavno nije bitno i ne gledaju detalje, već celokupnu sliku.

[adsenseyu4]

Nove cipele

Verovali ili ne, većina muškaraca neće spuštati pogled ispod kolena.

Celulit
Svako je najkritičniji upravo prema samom sebi. A što se celulita tiče, žene će pronaći sto mana na sebi. Muškarci to, pak, uopšte ne primećuju.

Novu frizuru
Ako niste obrijali glavu ili napravili neku jako drastičnu promenu, muškarci definitivno neće uočiti da ste skratili kosu nekoliko centimetara.

Nove pramenove

Žuti pramenovi ili oni koji više idu na belo, odnosno sivo. “Molim, o čemu mi pričamo”, verovatno bi bila reakcija svakog muškarca. Pramenovi malo svetliji ili tamniji od vaše kose nisu nešto što će muškarac komentarisati, jer tojednostavno ne vidi.

Nove naočare
Zar nisu sve naočare iste?

Novu nijansu ruža za usne
Muškarci su, barem u većini slučajeva, čuli za crveni ruž. Druge boje i još nijansi? Teško da će da primete kako ste investirali u ruž nekoliko nijansi svetliji od onog koji ste imali.

Nove farmerke
Većina muškaraca teško uočava razlike i između svojih farmerica, a kamoli vaših.

[adsenseyu1]

(Tportal)