DOĆI ĆEMO DO SAZNANJA ŠTA ZAPRAVO ŽELIMO: Numerološka prognoza od 23. do 29. maja 2016. (PO DANIMA)

matematika

Foto: pixabay /dnevne.rs

Do 29. maja 2016. godine doći ćemo do saznanja šta zapravo želimo – tako ćemo započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!
 Mesec (2) u danu i Sunce (1) u broju donose solidnu energiju tokom ovoga dana. Sunčeva energija će nadjačati Mesečevu energiju s toga iskoristite ovaj dan u poslovne svrhe. U danima u kojima vlada Mesec (2) nije dobro da dajete novac, u smislu obaveza plaćanja računa, pa pokušajte to da izbegnete za prekosutra – kada vas Mesec (2) ostavlja na miru. Mesec (2) u danu može pojačati strahove i oklevanja i doneti dvoumljenje. pokušajte da se ne zavarate! U ljubavi otvoreno tražite objašnjenje i odgovore. Ne držite probleme u sebi, jer će se s vremenom samo povećati – pa će tada biti još teže da raščistite stvari.Utorak 24. maj 2016. godineMars (8) u danu i Mesec (2) u broju vladaju ovim utorkom. Ovo je kombinacija dve dijametralno različite planete. Tokom ovoga dana pokušajte da obavljate samo rutinske poslove – koji od vas ne traže previše razmišljanja. Mesec (2) će vam usporavati reakcije i doneće dvoumljenje i nesigurnosti. U ljubavnim odnosima, kako je Mars (8) agresija, a Mesec (2) emocija, moglo bi doći do svađa i rasprava među partnerima. Nemojte da vas nesigurnost pokoleba – ponekad treba da prihvatite da ne pokazuju svi emociju na isti način. Nemojte rušiti sklad u odnosima – osim ukoliko nije došao trenutak za promenu statusa!

Sreda 25. maj 2016. godine

Merkur (5) u danu i Jupiter (3) u broju daju brze i promenjive događaje tokom ove srede. Jupiter (3) bi mogao da donese veoma pozitivne i neočekivane promene koje će povoljno uticati na vas. Mudro je biti skoncentriran i spreman na akciju, što se najviše odnosi na komunikaciju s ljudima i na intelekt.

[adsenseyu1]

Promene i prilagođavanja su nužna i neophodna! Energije dana su jako dobre, ali ipak – birajte reči jer način komuniciranja može uveliko da utiče na razvoj događaja. Ovo je dan kada biste mogli doći do saznanja što zapravo želite – i tako ćete započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!

devojka

Foto: pixabay /Dnevne.rs

Četvrtak 26. maj 2016. godine

Jupiter (3) u danu i Saturn (4) u broju danu daju pomalo neutralne vibracije tokom ovoga četvrtka. Ovo je dan kada bi, nekima, mogle doći Saturnske (4) nagrade za dugotrajno uložen trud.

To se može odnositi kako na privatni tako i na poslovni život. Ako ste u nekim nedoumicama – povoljan je dan da potražite dobar savet, jer ćete ga sigurno dobiti. Mogući su manji novčani dobici. Kroz dan pokušajte da prođete što mirnije!

Petak 27. maj 2016. godine

Venera (6) u danu i Merkur (5) u broju donose pozitivne energije ovoga petka. S obzirom da obe planete daju brzinu – ovo je dan kada je neophodno da se bolje organizujete. Kombinacija Venere (6) i Merkura (5) doneće pozitivne promene.

[adsenseyu1]

Sve isplanirano moguće je da dovedete do cilja bez većih problema. Mnogima će poslovi ići jako dobro. Oslobodite se negativnih misli, strahova i ograničenja – sada su vam svi putevi otvoreni. Iskoristite mudro ovaj pozitivan dan!

Subota 28. maj 2016. godine

Saturn (4) u danu i Venera (6) u broju donose uglavnom stabilne energije ovome danu. Ova subota je pomalo umirujuća i povoljna je za kraća putovanja i za susrete sa osobama koje nismo dugo videli. Dan je povoljan za ljubavne susrete i druženje sa partnerom – ali i za pomaganje bolesnima i nemoćnima na koje često zaboravljamo. Manji radovi u kući ili u vrtu još će vas dodatno opustiti tokom ovoga dana. Ovu subotu pokušajte da provedete u prirodi – tako ćete trajno napuniti energiju za nadolazeći novu radnu nedelju.

Nedelja 29. maj 2016. godine

Sunce (1) u danu i Uran (7) u broju, za kraj sedmice, donose veoma različite i promenjive energije. Uran (7) može doneti povišeni krvni pritisak, glavobolje i stres – a Sunce (1) aritmije i pad energije. Moguće je da ćete se ove nedelje osećati loše. Poslušajte sebe i ponašajte se onako kako se osećate. Ukoliko vam se javi poriv za samoćom – to je u redu. Najbolje je pustiti da dan prođe bez ikakvih konflikata. Kombinacija ove dve planete pomalo će vas mučiti i stavljati na test. Izdržite!

(Dnevne.rs /Izvor: Tarot galaxy)