DOBILA POKLON O KAKVOM SANJAJU MNOGI: Kija Kockar postaće vlasnica luksuznog apartmana u Crnoj Gori!

rijaliti

Foto: printscreen/youtube

Kristina Kija Kockar najviše će profitirati od učešća u “Zadruzi”. Nju po izlasku iz rijalitija očekuju brojni vredni pokloni koje će dobiti od svojih najvernijih obožavalaca.

Bivša stjuardesa i još zakonita supruga Slobe Radanovića postaće vlasnica luksuznog apartmana u mestu Dobre vode u Crnoj Gori, koji će joj darovati vlasnik hotela i ugledni biznismen.

Reč je o čoveku koji je rodom iz Brodareva, ali već godinama živi u Berlinu i napravio je čitavu imperiju za kratko vreme. Apartman nosi simboličan naziv “Kija”, a isto ime nosi i bazen u sklopu hotela.

UPOZORENJE: 4 znaka da vam hormoni ne funkcionišu kako treba

Vlasnik poznatog ugostiteljskog lanca poseduje i helikopter i spreman je da ga ustupi za Kristinu ili njenu podršku kad god bude trebalo.

Kijina kuma Vanja Ibrahimović potvrdila je ova saznanja.

Foto: Printscreen/TV Pink

– Da, poznajem tog gospodina. Reč je o uspešnom čoveku, za koga znaju svi u Crnoj Gori, na dobrom je glasu. On je iskazao potrebu da na bilo koji način pomogne Kiji. Kao kuma sam već sada zahvalna takvim ljudima, koji postoje, taman da se to i ne ostvari. U ovom momentu je najbitnije da ona sve ovo izdrži, mnogo je ljudi koji se javljaju, poklanjaju ili žele da poklone razne stvari – rekla je Vanja.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)