Dnevni horoskop za ponedeljak, 2. 3.

znak
Pogledajte šta vam zvezde poručuju za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Nalazite u prilici da ostvarite nove poslovne kontakte i da priširite svoje saznajne vidike. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima.

Ljubav: Posebno Vam prija kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće.

Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da su moguće komplikacije u pokušaju da ostvarite svoje ciljeve

Ljubav: Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas zabrinjava, ne ostavlja bitne posledice na Vaš odnos sa voljenom osobom. Nema potrebe da se opterećujete nekim slutnjama.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

 [adsenseyu4]

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Postoji mogućnost da Vas neko ne razume pravilno.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Verujete u sebe i u svoje psiho-fizičke sposobnosti, tako da se ne obazirete previše na različite nesuglasice koje postoje medju saradnicima. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute.

Ljubav: Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte neki susret ili romantičnu zabavu u dvoje.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Nove informacije koje dobijate idu u pozitivnom pravcu i potvrdjuju Vaša poslovna očekivanja. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu.

Ljubav: Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u nekim zajedničkim trenucima radosti i ljubavnim čarima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Potrebno je da pravilno organizujete na različitim stranama. Vaši saradnici imaju dobre namere, bez velikog oklevanja možete da prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovno-finansijski dobitak.

Ljubav: Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane u dogovorima koje imate.

Zdravlje: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese. Ukoliko razmišljate o promeni posla, prolongirajte svoju odluku i sačekajte na bolje uslove.

Ljubav: Delujete uznemireno, ne možete da se ustežete pred osobom koja ne mari mnogo za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Možda suviše subjektivno tumačite nove dogadjaje.

Zdravlje: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

 [adsenseyu4]

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko „upotrebi” za svoje skrivene namere.

Ljubav: Moguće je da ponovo preterujete u nekim svojim zahtevima.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihološki uznemirava.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Godi Vam saznanje da neko brine o tome šta radite i čime se bavite, što je dobar predznak da Vam se posvećuje velika pažnja.

Ljubav: U odnosu prama partneru potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Želite da predstavite nove poslovne ideje i mogućnosti. Stoga, nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da Vam u odlučujucim momentima nedostaju optimizam i jaka volja.

Ljubav: Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i zajednički osvrt na neke srodne teme.

Zdravlje: Nalazite se u kreativnoj fazi i zračite pozitivnom energijom.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neko proverava Vaš način rada ili poslovne rezultate, budite promišljeni i strpljivo sačekajte na završne komentare. Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirani napor i zalaganje.

Ljubav: Smirite svoje uzavrele strasti kako biste reagovali na najbolji mogući način.

Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Poželjno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti.

Ljubav: Partner od Vas očekuje dodatna objašnjenja u smislu „priznavanja istine”.

Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

(conopljanews)