Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. 06.

znak
Šta su vam zvezde pripremile za danas? Osmeh na lice, jer vam se smeši lep dan!
OVAN

Karijera: Povedite računa o tome šta govorite na poslu. Ponekad se ugrizite za jezik i ne sukobljavajte se sa kolegama bez preke potrebe. Neočekivani sitniji dobitak u toku dana.

Ljubav: Partner će vas prijatno iznenaditi danas, biće neuobičajeno dobar i fin. Ako ste sami, u najskorije vreme očekujte udvaranje osobe koju do sada niste poznavali.

Zdravlje: Smetaju vam vrućine. Unosite više tečnosti i izbegvaajte preterano izlaganje suncu.

BIK

Karijera: Dobre ideje koje ste imali u prethodnom periodu konačno će dati rezultate. Morate da budete “ratoborniji” i da se više borite za sebe. Zvezde će vam otvoriti vrata, ali pre toga morate da s potrudite. Ništa neće doći samo od sebe.

Ljubav: Raspoloženi ste i emotivno ispunjeni ovih dana. Često flertujete, a to vam daje više samopouzdanja i bolje se osećate u svojoj koži! Zato, samo napred!

Zdravlje: Izbegavajte tešku hranu, problemi sa varenjem.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

Karijera: Danas prihvatite poslovne sugestije svojih iskusnih kolega. Njihov savet vam može pomoći da napredujete. Čuvajte se nenadanih troškova.

Ljubav: Danas vas očekuje lepa poruka od osobe iz prošlosti. Dan je ispunjen visokim emotivnim nabojem, nežniji ste nego obično.

Zdravlje: Moguća prolazna nervoza.

RAK

Karijera: Budite strpljivi, finansijska situacija će uskoro postati bolja. Moguće je da će vam neko ponuditi honorarni posao, obavezno prihvatite, čak iako ste preopterećeni. Koristiće vam nova poslovna poznanstava.

Ljubav: Usamljeni ste i prazni već nekoliko dana. Otvoreno recite partneru šta vas muči, problemi neće nestati sami od sebe. Isplanirajte romanitičan izlazak u dvoje, ako ste zauzeti, a ako ste slobodni izađite na sastanak sa osobom koja vam možda i nije simpatična na prvi pogled.

Zdravlje: Hitno bi trebalo da se oslobodite stresa. Fizički se aktivirajte ili meditirajte.

LAV

Karijera: Uzbudljivi događaji vas čekaju na poslovnom planu. Ne plašite se promena, jer svaka promena ja dobra, čak i ona na loše. Nova iskustva, nove lekcije – sve je to deo života.

Ljubav: Morate napraviti prvi korak u vezi sa osobom koja vam se dopada, sada je pravo rešenje za to. Vi ste Lav, kada je vama, pobogu, falilo samopouzdanja i hrabrosti?

Zdravlje: Posetite zubara.

DEVICA

Karijera: Ponekad se strpljenje ne isplati. Budite direktni i recite šefu šta vam smeta i šta želite da promenite. Zvezde navijaju za vas, ako ste vredno radili – trud će se isplatiti.

Ljubav: Često drugima dajete ljubav i brigu, a sada vama fali ista. Nije sve tako crno, jer zvezde kažu da vam se smeši nova ljubav. Budite otvoreni i optimistični i ubrzo će stići partner vaših snova!

Zdravlje: Dobro se osećate, ali čuvajte se hronične neispavanosti.

VAGA

Karijera: Ulenjili ste se, što kolege neće dobro prihvatiti. Uzmite slobodan dan, odmorite, pa nastavite punom parom. Niko ne voli zabušante.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Često ste u kontaktu, ali isplanirajte zanimljviije zajedničko vreme – monotonija može da uništi vezu. Zaboravite na stare ljubavi, od “oživaljavanja” istih nema “vajde”.

Zdravlje: Vreme je za odmor i “reset”, drage Vage!

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Karijera: Samo vam je novac u glavi. S jedne strane to je dobro, ali s druge gubite interesovanje za stvari koje vam ne donose finansijsku motivaciju. Ponekada se isplati i ono nenaplativo, samo na druge načine.

Ljubav: Fokusirajte se na osobu koju želite, imajte dobre misli i ona će pasti na vas ubrzo. Ipak, izbegavajte nerealna očekivanja. Nije trenutak da sada upoznate životnog partnera.

Zdravlje: Problemi sa koncentracijom i pažnjom.

STRELAC

Karijera: Uspeh, uspeh, uspeh… To je ono što vas opisuje ovih dana. Dobre ideje, zalaganje, aktivnost, sreća – sve je na vašoj strani! Naravno, s tim dolazi i finansijski uspeh.

Ljubav: I na ljubavnom planu ide na bolje. U centru ste pažnje suprotnog pola – zračite šarmom i optimizmom. Prihvatite udvaranje osobe koja jdugo pokušava da dobije prolaz kod vas.

Zdravlje: Zdravije se hranite i izbegvajte velike količine alkohola.

JARAC

Karijera: Depresivan period na poslu, ali neka vas to ne osujeti u radu. Uskoro će stvari krenuti na bolje. Povedite računa kome i koliko verujete.

Ljubav: Držite distancu od partnera, a to je pogrešno. Na taj način nimalo ne napredujete. Otvorite se i pokušajte da pokažete više interesovanja za budućnost vašeg odnosa.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Karijera: Neobični ste kolegama, pa ste često na meti ogovaranja. Neka vas to ne pokoleba u radu i predlozima. Furajte svoj fazon i verujte u sebe. Sa finansijama nećete imati problema u narednom periodu.

Ljubav: Skloni ste kritiziranju i svđaa već nekoliko dana, ali negativnim stavom privlačite uporno negativne događaje. Vreme je za promenu ponašanja, pa će se i okolnosti promeniti. Iritirate partnera.

Zdravlje: Trčajte, šetate ili plivajte. Definitivno je vreme da popravite kondiciju.

RIBE

Karijera: Standardni dani na poslu. Bez većih promena, talasanja ili puno rada. Dobro vam je došao takav period, jer ćete uskoro morati da zapnete!

Ljubav: Neočekivani susret i lepi kontakti danas. Dugo nista imali ovako dobar period u ljubavi.

Zdravlje: Osetljivi ste na sparno vreme. Potražite rashlađenje na gradskim kupalištima.

(astro /dnevno.rs)