Dnevni horoskop za ponedeljak, 05. 05.

mesec
Evo šta su Vama priredile zvezde za ovaj utorak

Ovan – 21. 3. – 20. 4.
ovan

Posao: Okrenuti ste najviše ka poslu. Promene koje se naglašavaju su povoljne za vas. Angažovani ste u poslu i sticanju novca ali poslovni rezultati nisu na očekivanom nivou danas. To će se vrlo brzo promeniti.

Ljubav: Emotivna situacija stabilna kod zauzetih pripadnica znaka. Slobodne će uživati u očijukanju. Povoljno vam je vreme za putovanja. Možete privući upravo nekoga a putu ili muškarca iz drugog grada. Tada priči nigde kraja.

Zdravlje: Mogu vas opteretiti bolovi u vratnom delu kičme.

Bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko vas podržava u naumljenim projektima. Samo budite strplive i ne brzajte. Danas do vas stižu neke dobre vesti o poslu ili nekom novcu.

Ljubav: Danas ste posvećene porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtevne prema ljudima do kojih vam je stalo. Moguće vam je razočarenje u emotivnom delu. Želite nešto ili nekog ko vam je na neki način nedostupan u ovom trenutku.

Zdravlje: Smonjite nervozu.

[adsenseyu4]

Blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a vezano je za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljive i pohvatajte sve konce. Neka vest ili papir može da kasni ali nemojte da vas to brine.

Ljubav: Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Ai je upravoto ono što vam za sada održava panju. Zauzte trebaju da izbegnu rasprave sa partnerom tokom popodneva.

Zdravlje: Prekontrolišite zube.

Rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Neko će vam se poveriti i dobićete neke vama bitne informacije kada izvesne kockice dolaze na svoje mesto. Svakako će vas prijatno iznenaditi osoba koju dugo niste čuli.

Ljubav: Zauzete brinu za nekoga iz kruga porodice ili sa parterome zajedničkim snagama rešavate nešto. Možete da očekujete uspeh u onome što radite. Slobodne pripadnice znaka su zamišljenje i možda ne primete nečije interesovanje.

Zdravlje: Dobro.

Lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Počinjete suviše da se preispitujete. Povucite ručnu. Nemate razloga da sumnjate u ono što ste sebi postavili kao cilj. Izvesne okolnosti vam se čine nesigurnim ali to ne znači da trebate odmah da reagujete.

Ljubav: Privlačite poglede interesantnih i na neki način originalnih muškaraca. Može vam se neko udvarati preko interneta ili sms poruka. Svakako vam nije dosadno ali znate da to nije ništa što bi moglo da vas pokrene na duže staze. Zauzete imaju potrebu za zbližavanjem, pa ćete pokrenuti voljenu osobu.

Zdravlje: Dobro.

Devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Ovo je dan u kome prvenstveno trebate da mislite o sebi. Pustite da vas vode unutrašnji osećaji. Imate potrebu za nečijom blizinom. Možete da očekujete pomoć jedne vama jako drage osobe.

Ljubav: Prijatne vesti su vezane i za nekoga iz kruga porodice. Sasvim sigurno ćete menjati raspoloženje i planove tokom dana ali vam svakako neće biti loš dan. Slobodne upoznaju nekoga preko prijateja ili interneta. A neko iz prošlosti može da vas se seti i pozove.

Zdravlje: Pazite se prehlada.

[adsenseyu4]

Vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Naslućujete da su izvesne povoljna dešavanja pred vama. Za sada još uvek ne dobijate konkretnu potvrdu ali će se nešto naglasiti. Vi samo radite svoj posao i za sada ne brinite.

Ljubav: Emotivni deo vam postaje sve bitniji tako da tu možete da očekujete izvesna prijatna iznenađenja tokom popodneva. Slobodne pripadnice znaka se napokon opuštaju i primećuju poglede muškaraca.

Drvavlje: Dobro.

Škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Zamišljene sta jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika u narednom periodu. Savet je naravno da promenite pristup i taktiku, a na osnovu trenutne situacije donećete razumnu odluku. Očekivani novac će vam stići sa manjim odlaganjem.

Ljubav: Emotivni deo se pokreće. Upoznajete nekoga ko je interesantan. Izlazite i budite u nekom pokretu, naročito tokom popodneva. Prijaće vam interesantna iskustva potencijalnog partnera. Zauzete provode više vremena sa partnerom.

Zdravlje: Dobro.

Strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Možete da računate na podršku drugih tokom čitavog dana. Povoljan je dan kako za početke tako i da privedete kraju nešto na čemu radite već izvesno vreme. Novine koje planirate svakako nisu skromne. Vi na neki način kontrolišete dalji tok.

Ljubav: Suzbite impulsivnost u odnosima sa članovima porodice. Bez potrebe brinete za nekoga. Slobodne mogu da flertuju sa osobom različitog karaktera od vašeg. Međutim, teško će vam održati pažnju na duže staze.

Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka

Jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Pratiće vas srećne okolnosti u stvarima koje počinjete danas. Mnoge teško odvajaju poslovno od privatnog, ali protiv toga ćete teško danas. Oko vas će stalno biti neka gužva. Stičete poverenje osobe na položaju i to će vam vrlo brzo značiti.

Ljubav: U emotivnom delu će vas verovatno neko iznenaditi tokom popodneva. Prija vam blizina vazdušnih znakova. Zauzete pripadnice znaka se od danas smiruju. Imate pažnju partnera i neobično jak uticaj na njega.

Zdravlje: Dobro.

Vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Drugi vas danas neće najbolje razumeti. Vaš pogled će govoriti više od onoga što možete da izgovorite. To je jednim delom razlog zbog koga najbolje funkcionišete sami. Povoljan vam je dan za ulaganja i špekulacije.

Ljubav: Strastveni deo je danas u prvom planu kojeg god da ste statusa. Kod zauzetih se može javiti ljubomora u slučaju nedostatka pažnje. I same znate da za tim nema potrebe. Slobodne upoznaju nekoga sa interesantnim poslom.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

Ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Niste zadovoljni poslovnim delom ali ide bolji period za vas već tokom naredne nedelje. Nađite se u aktivnostima koje vas puštaju. Ipak, drugima ćete davati dobre savete.

Ljubav: Posvećene ste partneru i imate odlično slaganje sa voljenom osobom. Razumete se bez puno priče. Ako ste slobodne, nije momenat za početak nove veze. Trenutno imate nerealna očekivanja.

Zdravlje: Oscilacija krvnog pritiska.

(astro)