Dnevni horoskop za petak, 29. 05. (ljubav, posao i zdravlje)

horoskop
Proverite šta vas danas čeka na polju zdravlja, posla i ljubavi…

Ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: Naglašeni su vam dobri završeci i materijalizacija onoga na čemu ste radili. Dozvolite sebi da uživate u postignutom uspehu – nemojte odmah da jurite dalje. Budite rezervisani prema nekim novim poslovnim predlozima.

Ljubav: Emotivni deo je vezan za osobe iz drugog mesta ili nekoga ko živi vrlo blizu vas. Međutim imaćete osećaj da vam nešto fail ili da nije pravi trenutak da pokrenete emotivnu priču. Zvezde vam poručuju da budete strpljive (što inače i jeste). Zauzete će imati dosta lepih zajedničkih trenutaka.

Zdravlje: Dobro.

[adsenseyu1]

Bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Očekivani novac može da kasni ali ćete imati dobrih mogućnosti da proširite neke već postojeće poslove. Traženi ste i vi žete birati sa kim i na koji način ćete saradjivati. Maksimalno iskoristite tu prednost bez obzira na neko trenutno kašnjenje.

Ljubav: Na emotivnom planu možete da upoznate nekoga na svim javnim mestima i mestima zabave. Jedini problem može da bude visina potencijalnog partnera. Zauzete će fascinirati svoju voljenu osobu nekim znakom pažnje. U svakom slučaju ćete osvežiti odnos i zajedno maštati.

Zdravlje: Dobro.

Blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Polako se stvari pomeraju na bolje. Bez obzira na to što vi imate osećaj da se ništa neće promeniti i postajete ravnodušne. Moge će ipak napraviti ozbiljnu promenu na poslovnom planu.

Ljubav: Privućićete nekoga nad kim ćete na neki način biti nadmoćniji. Niste znak koji ide na sigurno pa ćete verovatno dati šansu tom nekom ko se pojavio da vas impresionira. Zauzete će želeti da više vremena provedu sa partnerom ali to neće uvek biti moguće.

Zdravlje: Prolazna malaksalost.

Rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Brinu vas finansije. Vratiće vam se neki dug ali vas isto tako očekuje i neki izdatak. U najavi su vam neki veći poslovni preokreti, savet je da budete strpljive.

Ljubav: Niste skloni da pravite neke velike kompromise. Vaša trenutno isključiva priroda će vas verovatno dovesti u sukob sa partnerom. Slobodne mogu da upoznaju nekoga ko im je sušta suprotnost po temperamentu. Prijaće vam trenutna promena.

Zdravlje: Stomak vam je slaba tačke.

Lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Niste nezadovoljni a opet ste daleko od zadovoljnog. U glavi ćete smišljati mogućnosti da se pomerite sa trenutnih poslovnih pozicija. To bi moglo da vas odvuče daleko, neke čak i u razmišljanja o inostranstvu.

Ljubav: Polako poštajete opušteniji u odnosu sa voljenom osobom. Niste sigurne šta želite ali znate šta ne želite. Sobodne žele nekoga interesantnog pored sebe. A upravo susret sa jednom nesvakidašnjom osobom će vas oraspoložiti.

Zdravlje: Moguć je problem sa zubima.

Devica – 24. 8. – 23. 9.

devica

Posao: Nešto ćete korigovati i dolazi do promene. Naročito je dobar dan za one koji se bave pravom, korporativnim poslovima, kontaktiraju sa strancima ili rade za strance.

Ljubav: Slobodne mogu da upoznaju nekoga na putu, preko interneta ili prijatelja. Osoba koju upoznajete će biti na neki način reprezentativna a možda i dosta starija od vas. Zauzete će prevazići problem u komunikaciji.

Zdravlje: Dobro.

[adsenseyu1]

Vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Polako počinje da se raspliće neka situacija na poslu. Nemate razloga da strahujete jer vas već tokom popodneva očekuju neke lepe vesti. Ipak nešto ostaje ili treba da ostane skriveno još izvesno vreme.

Ljubav: Danas može da vas razočara partner ili neko ko vam je simpatičan. Trudite se da budete objektivni u situacijama koje se dešavaju, naročito u večernjim satima. Nemojte da verujete svemu što čujete. Slobodne mogu da upoznaju preko posla nekoga ko će vam biti interesantan.

Zdravlje: Prolazni problemi sa probavom.

Škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Pazite se nedefinisanih odnosa pošto postoji mogućnost nekog gubitka. Izbegavajte da potpisujete ugovore i pažljivo čitajte dokumenta koja su vam bitna. Dozvolite nekom drugom da vodi – vi ste odlični u ulozi kontrolora trenutno.

Ljubav: Nikako vam se ne savetuje da obnavljate kontakte iz prošlosti. One koje su u vezi osećaju da ih voljena osoba zapostavlja a do skora ste se bunili kako vam treba više prostora za sebe.

Zdravlje: Dobro.

Strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Neke stvari počinju da izlaze na površinu i tajne da se otkrivaju. Sve ono što možete da uradite sami – odlično je. Izbegavajte bilo koju vrstu udruživanja jer ćete vi tu vući veći deo posla.

Ljubav: Slobodne će privlačiti pažnju suprotnog pola ali nećete nikome dozvoliti da vam se podpuno približi. Jedno nedavno razočarenje vas je nateralo da budete oprezniji. Ipak neko koga budete upoznali u ovom peridu će se pokazati kao dobitna kombinacija. Zauzete će pomoći partneru da reši jednu bitnu dilemu.

Zdravlje: Dobro.

Jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Nemojte ništa da podpisujete ako to nije nešto što ste isplanirali u predhodnom mesecu. Vi radite svoj posao ali vam saradnici ne daju mira. Završavaćete poslove drugih, ali šta je sa vašim obavezama? Potrebno vam je da se bolje organizujete.

Ljubav: Interesantni emotivni susreti su vezani za mesto na kome radite ili klubove koji se nalaze u centru grada. One koje su u vezi ili braku će imati dosta manjih nesuglasica. Partnera verovatno opterećuju neki porodični odnosi koji se odražavaju i na vaš odnos.

Zdravlje: Dobro.

Vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Imate osećaj kao da vam ništa ne ide od ruke. Nesklad izmedju okolnosti i očekivanja je naglašen u ovom periodu. Neke sitnice koje su vas brinule se razrešavaju ali će izostati realizacija nekih većih poslovnih ciljeva.

Ljubav: I na emotivnom planu niste sigurni šta biste. Mnoge će privući osobe koje su već zauzete tako da je moguć ulazak u neku tajnu vezu. Zauzete trebaju da se okrenu nekim zajedničkim planovima za budućnost. Želite da se približite voljenoj osobi. Nemojte da izgovarate prvu stvar koja vam padne na pamet u trenucima intime.

Zdravlje: Prolazne glavobolje.

Ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Mnogo planova, priče ali trebate još malo da sačekate na realizaciju zamišljenih ciljeva. Što manje pričajte o onome što sledi. Brzopletost može da vas košta. Vreme je da rešite i jedan zastoj u komunikaciji jer vas nepotrebno opterećuje osećaj krivice.

Ljubav: Vrlo su vam moguće česte nesuglasice sa partnerom. Verovatno ste vi u pravu ali sagledajte ono što voljena osoba želi da vam kaže da biste konačno rešili nešto što ga opterećuje već izvesno vreme. Slobodne će uživati u flertu. Teško da ćete se danas odlučiti za ulazak u vezu sem ako to nije neko koga znate duže vreme.

Zdravlje: Smanjite stres.

(Zena /Vladimir Vlajic)