Dnevni horoskop za petak, 16. 01.

znak
Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme, dok vam se ne ukaže neka bolja prilika.
Ljubav: Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.
Zdravlje: Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogotovo.
Ljubav: Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti.
Zdravlje: Zakažite kontrolu kod zubara.

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Danas ćete biti nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam „stanu na žulj”. Ipak, danas vam sledi i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga.
Ljubav: Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja.
Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima.

[adsenseyu1]

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Već danima osećate neobjašnjiv umor, što se odražava in a vaše radne navike. Pitajte nekog od kolega za pomoć, iznenadićete se njihovom spremnošću da vam izađu u susret.
Ljubav: Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet.
Zdravlje: Fizički se dobro osećate ali umor i zabrinutost dovode do psihičke labilnosti.

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Danas ćete imati mnogo energije i ništa vam neće biti previše teško.
Ljubav: Ako ste singl, danas se posebno sredite pre nego što izađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo.
Zdravlje: Odlično se osećate.

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Osećate se kao da ste slabo motivisani na radnom mestu a to čini da se manje trudite. Nemojte gubiti entuzijazam već istrajte u svom napornom radu.
Ljubav: Imate osećaj da se partner polako „hladi”. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.
Zdravlje: Imate pojačan apetit što se negativno odražava na vašu liniju. Pokušajte da se kontrolišete.

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete u suprotnom steći reputaciju lenje osobe.
Ljubav: Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje.
Zdravlje: Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Pazite kome se poveravate na poslu. Nisu svi onoliko dobronamerni koliko se predstavljaju. Pogrešno shvaćeni komentari mogu vam načiniti veliku štetu.
Ljubav: Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme.
Zdravlje: Loše navike polako uzimaju danak. Počnite zdravije da se hranite.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Iz nekog razloga, čini vam se da poslovni saradnici danas ignorišu svaki vaš predlog. Pokušajte da predstavljate stvari na nešto kreativniji način.
Ljubav: Voljena osoba bi mogla danas da se naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.
Zdravlje: Možda je vreme da obavite lekarske preglede koje već mesecima odlažete.

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: Imate manjak samopouzdanja, što se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha u poslu i u odnosima sa kolegama.
Ljubav: Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.
Zdravlje: Zima je na pragu a sa njom dolaze i problemi sa sinusima.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Danas postoji opasnost da upadnete u ozbiljnu raspravu sa šefom ili uticajnim kolegom. Ukoliko do toga dođe budite pametni i birajte reči da vam se kasnije ne bi obilo o glavu.
Ljubav: Nova ljubav u vašem životu čini da prosto blistate i budete magnet za sve u vašoj okolini. To obilato koristite kako bi vam se otvorila sva vrata, ali pažljivo – nekoga iz vaše okoline mogla bi da iritira takva vrsta optimizma.
Zdravlje: Iako se osećate kao da pucate od zdravlja, potreban je oprez ukoliko niste dugo bili kod lekara. Podmukle bolesti često ne daju nikakve znake.

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Svakodnevni izlasci i buran noćni život mogli bi negativno da utiču na vaš učinak na poslu. Ostanite kod kuće makar radnim danima kako biste na radno mesto dolazili orni i spremni za sve zadatke koji se postave pred vas.
Ljubav: Još uvek ste u potrazi za pravom osobom koja će moći u potpunosti da vas ispuni. Ipak, možda je vreme da malo snizite

(Dnevno.rs)