Dnevni horoskop za nedelju, 8. 02.

znak
Saznajte šta vas očekuje danas.

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Posao vas umara više nego inače. Razmislite da li ste preuzeli previše obaveza na sebe i probajte da se rasteretite.
Ljubav: Voljena osoba čini sve kako bi vas usrećila. Pokušajte više to da cenite i uzvratite joj istom merom.
Zdravlje: Umor čini svoje, Iskoristite vikend da se naspavate.

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: Niste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom, zato iskoristite slobodno vreme da potražite nešto što bi vas više ispunjavalo. Danas vam se smeše dobre prilike.
Ljubav: Partner vas već danima smatra neodoljivim, a danas pogotovo. Ugrabite nekoliko trenutaka koje biste proveli nasamo.
Zdravlje: Iza vas je nekoliko napornih dana, potreban vam je odmor.

[adsenseyu4]

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Veliki projekat koji ste mesecima pripremali vam više ne deluje toliko važno. Nemojte klonuti duhom, već ga privedite kraju, isplatiće vam se svi uloženi napori
Ljubav: Previše ste se vezali za partnera, što mu može postati dosadno. Pokušajte da provodite više vremena sa prijateljima i da se fokusirate na svoj život.
Zdravlje: Problemi sa varenjem, pripazite na ishranu.

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Iako su se desile nepovoljne promene koje ste mesecima predviđali, ne očajavajte. Pronaćiće se način da situaciju preokrenete u svoju korist.
Ljubav: Nova osoba u vašem životu vas potpuno ispunjava. Ne oklevajte i pokažite joj svoja osećanja, bićete oboje dvostruko srećniji.
Zdravlje: Potreban vam je odmor i detoksikacija posle budnog vikenda.

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Deluje kao da vam u poslu trenutno cvetaju ruže, ali ne dajte se lako prevariti. Neko od kolega vam radi o glavi, što može uništiti vašu karijeru.
Ljubav: Partner ne ume da ceni vašu požrtvovanost. Razmislite da li ste sa pravom osobom.
Zdravlje: Ovih dana često umišljate da vam nešto fali. Opustite se.

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Saznajete nešto što vas duboko potresa. Odolite porivu da to svima ispričajte i razmislite kako tu informaciju dobro da iskoristite..
Ljubav: Nestalni ste i ne zbnate šta hoćete. Donesite odluku jer vas niko neće čekati večno.
Zdravlje: Preti vam virus, radite na jačanju imuniteta.

[adsenseyu4]

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Ako ste nezaposleni, iskoristite dane vikenda da se povežete sa prijateljima koji imaju poslvnog uspeha. Neko od njih bi vam mogao pomoći
Ljubav: Strast u vezi je znatno oslabila, i iako ne želite to sebi da priznate, smeta i vama i partner.
Zdravlje: Moguća je prehlada, čuvajte se.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Danas može doći do nesporazuma sa nadređenim, i to ne vašom krivicom. Stisnite zube i pustite da oluja prođe, za sopstveno dobro.
Ljubav: Imate problema sa prihvatanjem mana voljene osobe. Pokažite malo više razumevanja, ni vi niste savršeni.
Zdravlje: Stres može dovesti do velikih zdravstvenih problema, ne nervirajte se.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Spremite se za tešku poslovnu nedelju, biće vam potrebna sva moguća energija kako biste „isplivali” iz svih prblema koji vas očekuju.
Ljubav: Osoba za koju ste mislili da vas ignoriše u stvari je samo stidljiva. Skupite hrabrost i sami napravite prvi korak, nećete se pokajati.
Zdravlje: Krajnje je vreme da počnete da se bavite bilo kakvom fizičkom aktivnošću.

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: Razmislite koji će biti najbolji poslovni potez za početak sledeće nedelje. Imate više ideja, ali samo jedna od njih je prava.
Ljubav: Uživali ste u romantičnom vikendu, ali se polako vraćajte u stvarnost. Prepustite se strastima, ima još vremena.
Zdravlje: Vaša pozitivna energija utiče na sve oko vas.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Smeta vam što ne možete da ispoljite dovoljno kreativnostu na radnom mestu. Nije loša ideja da razmislite o razgovoru sa poslovnim saradnicima kako biste mogli da ostvarite neke svoje zamisli.
Ljubav: Osećate se kao da ste naišli na veliku prepreku u odnosu sa partnerom. Ako je razgovorom ne prevazišete na vreme, mogla bi trajno da ugrozi vaš odnos.
Zdravlje: Odlično se osećate.

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Ponekad ste previše zavoreni, što utiče na to kako vas nadređeni i poslovni saradnici vide. Nemojte slati pogrešnu sliku o sebi, razvedrite se.
Ljubav: Prijatelji misled a ste u vezi sa pogrešnom osobom. Organizujte zajednički izlazak i pokažite im da nisu u pravu.
Zdravlje: Primećujete znake depresije. Mogla bi da vam pomgne šetnja u prirodi.

(Astro)