Dnevni horoskop za nedelju, 18. 01

horoskop
Saznajte šta vam zvezde poručuju za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima.
Ljubav: Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. Ono što priželjkujete možda nije dostupno na lak način, kao što to očekujete.
Zdravlje: Svaki vid preterivanja narušava Vašu psihološku ravnotežu, opustite se.

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni.
Ljubav: Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Potrebna vam je dobra volja, kao početni impuls.
Zdravlje: Priuštite sebi bolju negu u svakom pogledu.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.
Ljubav: U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu kako biste bolje razumeli i njene potrebe.
Zdravlje: Prihvatite dobar podsticaj, kao priliku da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.
Ljubav: Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.
Zdravlje: Potreban vam je psihološki mir kako biste akumulirali pozitivnu energiju.

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.
Ljubav: Obratite pažnju na iznenadne susrete, neko će vas inspirisati na aktivnu ulogu i na novu emotivnu radost. Osećate novi zanos koji vas podstiče na slobodnije izražavanje svojih potreba u nečijem društvu.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

[adsenseyu1]

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Ono što zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. Sakupljajte korisne informacije sa različitih strana.
Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.
Zdravlje: Prijaće vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje.
Ljubav: Partner ima poverenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.
Zdravlje: Prijaće vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.
Ljubav: U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.
Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.
Ljubav: Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.
Zdravlje: Važno je da se sjajno osećate i da održavate dobru kondiciju.

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.
Ljubav: Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.
Zdravlje: Potreban vam je mali podsticaj da ulepšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju vaši saradnici. Sve je moguće, kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija.
Ljubav: Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina.

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Poslovna klima nije u potpunosti po vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.
Ljubav: Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u vašem životu rešiti same po sebi. Ipak, potrebno je da sebi stvorite neku novu i bolju priliku.
Zdravlje: Dobro se osećate kad god učinite nešto korisno.

(Dnevno.rs)