Dnevni horoskop za nedelju, 07. 06.

znak
Pogledajte šta vam donosi današnji dan na polju biznisa, ljubavi i zdravlja.

 

OVAN

 

POSAO: Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
LJUBAV: Nema potrebe da pokrećete neku osetljivu temu sa partnerom. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.
ZDRAVLJE: Osećate se nervozno, izdvojite vreme za odmor.

 

BIK

 

POSAO: Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.
LJUBAV: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno, više spavajte.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

 

POSAO: Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu.
LJUBAV: Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja. Otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

RAK

 

POSAO: Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.
LJUBAV: Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.
ZDRAVLJE: Moguć problem sa varenjem.

 

LAV

 

POSAO: Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom tako da odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugova očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV: Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

DEVICA

 

POSAO: Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima.
LJUBAV: Nema razloga da oklevate u drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
ZDRAVLJE: Moguć problem sa zubima.

[adsenseyu1]

VAGA

 

POSAO: Suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese čak i po cenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
LJUBAV: Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik.
LJUBAV: Partner pokušava da vam pomogne i da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

STRELAC

 

POSAO: Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.
LJUBAV: Ukoliko vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine.
ZDRAVLJE: Budite pažljivi u saobraćaju.

 

JARAC

 

POSAO: Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
LJUBAV: Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije jer on je ipak najbitnija osoba u vašem mživotu.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

VODOLIJE

 

POSAO: U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.
LJUBAV: Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

 

RIBE
POSAO: Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da vaše prognoze zvuče neubedljivo.
LJUBAV: Povremeno delujete vrlo napeto jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.