DNEVNI HOROSKOP za 27. mart 2020. (ASTRO)

cveće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate dosta obaveza, pa nikako da izdvojite vreme za ljubav.

Izađite negde sa partnerom. Ne dozvolite da upadnete u kolotečinu.

Bik

Nije Vam do posla, nego biste se radije zabavljali. Pokušajte da se fokusirate na prioritete. Pomalo ste usporeni, ali bar završite sve u toku radnog vremena.

DOKTOR SEM HAJ TVRDI: Jedini način da sa povrća i voća uklonite virus korona

Blizanci

Prilično ste osetljivi. Smeta Vam svaka kritika drugih ljudi. Ne nervirajte se ako imate previše obaveza, samo se organizujte bolje.

Rak

Čujte se sa prijateljima sa kojima se niste odavno čuli. Brinu Vas porodični problemi. Ne bi trebalo da odlažete svoje planove zbog drugih.

Lav

Opterećeni ste porodičnim problemima, pa niste fokusirani. Sve Vam ide sporije nego inače, ali uradite šta možete.

Devica

Komunikacija sa partnerom je dobra i osećate se odlično. Odličan je dan za usavršavanje. Završite započetu knjigu ili pogledajte omiljenu seriju.

vasiona

Foto: Pixabay

Vaga

Pitajte prijatelja za pomoć, koristiće Vam svaki savet. Bitno je da štedite što više. Pomalo ste napeti, ne dozvolite sebi previše nerviranja jer to može da utiče na Vaše zdravlje.

Škorpija

Posvetite se partneru. Danas je dan za romantiku. Ako imate neki predlog za saradnju sa drugima sigurno ćete se lako dogovoriti.

Strelac

Očekivan je priliv novca. Bitno je samo da ne pozajmljujete drugima novac. Ambiciozni ste i to će nadređeni da ceni.

Jarac

Ne prejedajte se. Pazite više na svoje zdravlje. Provedite više vremena aktivni, bavite se nekom aktivnošću.

Vodolija

Vreme je za sređivanje kuće. Sada možete da završite sve što odlažete duže vreme. Pomalo ste napeti, ali biće sve ok popodne.

Ribe

Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Pazite kome šta pričate. Imajte u vidu da možete da budete pogrešno protumačeni od strane drugih ljudi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

   

(Dnevne.rs/Mondo.rs)