DNEVNI HOROSKOP za 26. jun 2020. (ASTRO)

knjiga

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas biste se mogli da razmislite da li vam možda odgovara neka osoba sa kojom radite. Ipak, budite realni, ne brzajte sa odlukama. Ako ste zauzeti, posao mora da bude na prvom mestu, ali ne zapostavljajte partnera.

Bik

Budite realni. Želite da napredujete i pružiće vam se neka dobra prilika. Ne uključujte emocije u posao da biste mogli da obavite sve mnogo lakše.

Blizanci

Strastveni ste i posvećeni partneru. Družite se sa prijateljima ako imate vremena. Veoma ste komunikativni pa ćete jako lako da dobijete sve što ste zamislili.

Rak

Još uvek ste zabrinuti za situaciju na poslu. Ipak, ima naznaka da ćete ostvariti sve što ste zamislili. Priliv novca je očekivan i nemate razloga za brigu.

Lav

Nije vam problem da rešavate sve probleme koje budete imali. Izlazite u susret drugima na poslu. Moguća su nova poznanstva i zaljubljivanja. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog poslovnih obaveza.

Devica

Budite otvoreniji prema drugima. Možete da dobro sarađujete sa kolegama. Ne nervirajte se ako sve ne ide baš brzo kako ste zamislili. Imajte strpljenja.

Vaga

Privući ćete lako pažnju neke osobe koja je slična vama. Ako ste zauzeti, uživajte sa partnerom. Ako ste imali neki problem na poslu koji nije bio lako rešiv sada ćete uspešno da nađete rešenje.

Škorpija

Očekuje vas zanimljiv dan. Mnogo prilika za napredak možete da imate, pa iskoristite bar neku. Bilo bi dobro da isplanirate kraći put ili vikend, prijaće vam promena.

Strelac

Povećani troškovi mogu da vas opterete. Ipak, veoma ste kreativni i snaći ćete se što se tiče zabave. Skloni ste flertu i veoma ste romantični.

Jarac

Uradite šta možete sami na poslu, a ako ne možete neke obaveze da završite brzo, bar budite detaljni. Ne morate da pogrešite i tako napravite sebi veći problem. Mogući su povećani troškovi.

Vodolija

Izvesna su iznenađenja što se tiče saradnje sa drugima. Ne opterećujte se previše poslom. Ipak, neće danas sve da zavisi od vas, nego I od kolega. Pravite kompromise da biste bili uspešniji.

Ribe

Dosta obaveza ćete morati da uradite sami. Ne brzajte sa donošenjem naglih odluka jer to nije dobro po vas. Možete da se preforsirate, pa bi trebalo da brinete više o svom zdravlju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)