DNEVNI HOROSKOP za 25. mart 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate višak samopouzdanja i odlično se osećate. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza.

Razmislite da li treba da napravite neku promenu na poslu.

Bik

Odlično se osećate danas i romantični ste. Ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan, nego završite sve odmah. Budite od pomoći i videćete da će drugi to da cene.

Blizanci

Nemate dovoljno energije. Pitajte prijatelje za savet u vezi sa problemom koji Vas muči. Budite kreativni i pokušajte da realizujete neke stvari koje ste odavno planirali u vezi sa poslom.

Rak

Saradnici mogu da Vam pomognu. Jako ste vredni i brzo Vam ide obavljanje obaveza. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Lav

Popričajte sa partnerom o planovima koje imate. Ne moraju svi da znaju da ste nesigurni u sebe. Razmislite o usavršavanju, raspitajte se o kursevima koje ste odavno hteli da upišete.

Devica

Energični ste. Imate dovoljno energije da se posvetite partneru. Veoma ste emotivni. Ne nervirajte se ako nije sve kako ste očekivali, imajte strpljenja.

Vaga

Strastveni ste i romantični. Provedite više vremena sa partnerom. Novi predloge za promene na poslu možete da razmotrite.

Škorpija

Mesec u Ovnu daje podršku novim idejama na poslu. Nemojte da se preforsirate. Moguća glavobolja ili problem sa pritiskom.

Strelac

Moguća je pomoć neke ženske osobe na poslu. Pozitivni ste i kreativni. Potrudite se da se fokusirate na neke aktivnosti koje Vas opuštaju.

Jarac

Danas ste prilično posvećeni poslu. Nemate motivaciju. Potrudite se da više vremena provedete sa dragim ljudima

Vodolija

Moguća je prilika za napredak. Bitno je da smislite neke nove stvari vezane za posao. Brzo ćete da realizujete neke planove.

Ribe

Vredni i ste i lako dolazite do posla. Odlično sarađujete sa drugima. Ne prejedajte se jer su mogući problemi sa varenjem.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo)