DNEVNI HOROSKOP za 07. mart 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Budite posvećeni vezi i ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Potrudite se da date svoj maksimum u vezi. Preko posla možete da upoznate neku osobu koja Vam odgovara.

Bik

Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste vredni. Budite ambiciozni. Nemojte da se premarate, jer to može dosta da utiče na Vaše zdravlje.

Blizanci

Provedite vreme sa partnerom. Pokušajte da pokažete svoja osećanja. Pravite dogovore sa kolegama na poslu. Organizujte se bolje.

Rak

Romantični ste više nego inače. Nemojte danas da se raspravljate sa partnerom, nego izbegnite priče o problemima. Odlično se osećate.

Lav

Budite kreativniji na poslu. Ako se bavite umetnošću ili trgovinom, očekuje Vas uspešan dan. Veoma ste usmereni na komunikaciju sa partnerom.

Devica

Danas ste prilično stabilni i sve ide kako ste zamislili. Moguć je flert sa osobom sa posla. Budite diskretniji, ako ne želite da pravite probleme na poslu i sa kolegama.

Vaga

Nemojte se nervirati ako Vas neko iskritikuje. Moguć je priliv novca. Niste zadovoljni kako sve ide na poslu, ali stanje može da se poboljša.

Škorpija

Nemojte da se raspravljate sa partnerom ako već nije raspoložen za ozbiljne razgovore. Ne nalazite mu mane. Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa ozbiljnom osobom.

Strelac

Imate dosta planova. Bilo bi dobro da pazite na raspored da biste sve stigli na vreme. Pomalo ste nervozni.

Jarac

Budite iskreniji u vezi jer će to poboljšati vaš odnos. Ne odlažite rešavanje problema. Veoma ste nervozni zbog posla.

Vodolija

Moguć je početak tajne veze sa nekom osobom koju znate odavno. Budite oprezni i ne poveravajte se drugima na poslu. Idite na neko kraće putovanje sa partnerom.

Ribe

Moguć je flert. Nemojte da srljate u vezu. Organizacija posla Vam je veoma bitna. Pitajte druge kolege za pomoć.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo.rs)