DISKRETNO PORUČIO SVATOVIMA: Teniser Viktor Troicki neće decu na svadbi?! (FOTO)

tenia

Foto: instagram

Srpski teniser Viktor Troicki, koji će s manekenkom Aleksandrom Đorđević stati na ludi kamen za 20 dana, zvanicama je rekao da decu ne dovode na slavlje.

“Viktor i Aleksandra su se dogovorili još dok su sastavljali spisak zvanica da će na diskretan način poručiti svatovima da ne dovode decu.

Kako oboje imaju mnogobrojnu rodbinu i dosta prijatelja, to su uradili prvenstveno zbog mesta u svečanoj sali, koja nije dovoljno velika da primi sve ljude koje žele da pozovu.

[adsenseyu4]

 

Između ostalog, deca su nepoželjna i zato što će na slavlju biti veliki broj poznatih ličnosti, pa da im mališani ne dosađuju selfijima i traženjem autograma”, rekao je izvor budućem paru za Alo.

Par pre venčanja ide na Devičanska ostrva, gde će Viktor igrati turnir, a kad se vrate čeka ih gala svečanost koju je Aleksandra pripremala, a Troicki nije štedeo novca da to sve izgleda onako kako žele.

[adsenseyu1]

Na svadbi će svirati bend koji se Viktoru dopao na jednom od slavlja Novaka Đokovića, a mladu će “obući” dizajnerka i žena tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]