DIREKTOR JE JEDNE FIRME: OVAKO IZGLEDA PRVI MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ I OTAC ELENE KARIĆ! (FOTO)

rakocevic

Foto: Instagram, verica.rakocevic

Modna kreatorka Verica Rakočević trenutno uživa u braku sa 35 godina mlađim kompozirorom Veljkom Kuzmančevićem, dok iza sebe ima još dva braka. Njen prvi suprug je Boran Karaman sa kojim ima ćerku Elenu!

– Muškarci su me voleli i nikom nisam bila prolazna avantura. Nikad ne bih imala decu s muškarcem koga ne obožavam.

Čudne su devojke koje rađaju decu sa nesrećnim matorim čičama u nadi da će im život biti lep, a ne mogu da ih vide očima i jedva čekaju da im se nešto najgore desi.

Ljubavni odnos je banalizovan, toliko da se uglavnom svede na intimne odnose – rekla je Verica jednom prilikom. Ona nikada nije krila da su je privlačili mlađi.

– Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su se u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet.

A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe.

Elenu Karić i Boran Karaman, Foto: printskrin /fejsbuk

– To što imam unuke ne znači da moram da sedim u kući i da ih čuvam. I ne kažem to zato što se plašim godina.Ne kaže se uzalud da do četrdesete godine imate lice koje vam je Bog dao, a od četrdesete kakvo ste zaslužili. Zato postoje ružne devojke i lepe starice.Lepota ne podrazumeva silikonska usta i grudi.

STIGLO HITNO UPOZORENJE SRBIJI! (INFO)

Duh je taj koji zrači. To vam niko ne može oduzeti – rekla je pre sedam godina Verica Rakočević.Prvi suprug kreatorke Verice Rakočević, Boran Karaman, sa kojim ima ćerku Elenu, živi u Londonu i retko se pojavljuje na ovdašnjim gradskim zbivanjima. Njegove fotografija Elena skoro pa nikada ne objavljuje

Boran Karaman, je direktor u jednoj britanskoj kompaniji, a iz drugog braka dobio je sina Dorjana. Život nam je podvojen između Beograda i Londona gde mi živi otac, a ja pored našeg imam i englesko državljanstvo – rekla je svojevremeno Elena u intervjuu za Story.

(Dnevne.rs /Izvor: M.Š. Pulsonline.rs)