DETALJNI HOROSKOP do 29. avgusta (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

U četvrtak, 23. avgusta, Sunce ulazi u analitičnu i praktičnu Devicu

Ovaj tranzit omogućava praktičnu primenu ideja i planova, ali ako i sami budete praktični. Ulaskom u Devicu, Sunce pravi veliki zemljani trigon sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku.

Ovaj trigon pomaže kako bi mogli delovati stabilnije, posebno u okolnostima i situacijama koje su haotične. Biće prisutan potencijal za stvaranje osnove kako bi se unapredio započeti projekat. Naravno, postoji i uslov, a to je biti otovoren za nova iskustva (Uran), ali ne bi trebalo odbaciti i iskustva iz prošlosti (Saturn).

Veliki zemljani trigon omogućava uravnoteženost i upornost.

Sunce u Devici u trigonu sa Uranom u Biku

Aspekt je aktivan do 31. avgusta.

Ovo je povoljan period za tehničke i naučne discipline, programiranje i računarske tehnike, dok nove ideje otvaraju mogućnost da se unaprede ciljevi i planovi. Može se ostvariti dobittamo gde se uopšte nije planiralo. Originalne i neobične ideje mogu dobiti podršku, pa je vreme da ih pošaljete i predstavite. Povoljan period za neformalne sastanke, napredak u neobičnim poslovima, javno predstavljanje, kao i konstruktivnu razmenu mišljenja i ideja.

Sunce u Devici u trigonu sa Saturnom u Jarcu

Aspekt je aktivan do 31. avgusta.

Ovaj tranzit povećava poslovne i profesionalne ambicije. Važno je obratiti pažnju i na tradicionalna pitanja, obaveze i poštovanje rokova. Za neke osobe, ovo je vreme kada se lako prepoznaju karijerni i profesionalni ciljevi. Dobar period za administrativne poslove. Uspeh u poslu može da se postigne, ali samo uz disciplinu i sposobnost preuzimanja lične odgovornosti. Potražite savete od starijih, iskusnijih i mudrijih ljudi.

SVOJ ŽIVOT ZA NJEGOV: Lekari su rekli da pusti muža da umre nakon teške saobraćajne nesreće, a ona je uradila nemoguće!

Tranzit je povoljan za uspostavljanje dobrih odnosa i kontakata sa rukovodstvom i uticajnim ljudima.

Venera u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Aspekt je aktivan do 30. avgusta.

Osećanja su mnogo intenzivnija i pojačava se potreba za intimnošću. Prisutna je želja za posedovanjem, međutim, biće teško zadovoljiti ovakvu želju. Nepovoljan aspekt između ove dve planete donosi konflikte, svađe i dramatične situacije u bliskim odnosima.

U prvi plan izbijaju pitanja kontrole i moći, kao i ucene, ljubomora i manipulacije. Moguća su prislina razdvajanja i odvajanja. Potreba za prekidanjem starih odnosa, ali i izgradnjom novih u narednim danima dobija na značenju.

Ako budete započeli vezu pod uticajem ovog aspekta, potrebno je da budete obazrivi, jer iz ovakvih “fatalnih veza” najčešće dolazi do loših završetaka.

Obratite pažnju na ličnu imovinu, jer postoji mogućnost krađe i finansijskih manipulacija.Ovo su poteškoće sa zajedničkim finansijama, porezom, dugovanjima, nasledstvom, alimentacijom i novčanim kaznama.

Postoji opasnost od prevara, iznuđivanja i intriga, pa treba biti pažljiv i ne prihvatati nikakve sumnjive poslove.

OVAN

Za vas nema značajnijih i većih promena, jer je Mars i dalje retrogradan u znaku Jarca.  Dakle, problemi i brige i dalje ostaju u fokusu u vašem okruženju. Ako niste do sada poslušali savet, možda imate još vremena, a to znači da budete maksimalno strpljivi i prizemljeni. Ručna kočnica i dalje mora biti upotrebljiva, jer je vreme za osluškivanje, tiho praćenje, preispitivanje i analiziranje.

Dobro će vam doći osamljivanje i povlačenje iz bilo kakve gužve.

BIK

Budite oprezni, posebno u poslovnom okruženju, jer će vaš vladar Venera u šestom prirodnom polju biti u nepovoljnom aspektu sa Plutonom. Moguće su intrige, ucene, gubici i prisline situacije. Gledajte da budete što hladnije glave, jer će vaše emocije biti prilično pojačane i uzburkane. Zbog toga, postoji mogućnost i ljubavnih problema.

Čuvajte se posesivnosti i ljubomore. Ne možete ništa potpuno da posedujete.

BLIZANCI

Vaš vladar je krenuo direktno u znaku Lava, ali i dalje ima nepovoljan aspekt sa Jupiterom u Škorpiji.  Dobro procenite svaku situaciju i ne dozvolite da vam važni detalji promaknu. Ako idete na važne i bitne razgovore, dobro se raspitajte o svemu. Ne dozvolite da vam propadnu planovi, jer niste bili dovoljno obavešteni. Još uvek previše očekujete od kontakata sa drugim ljudima. Fokusirajte se na porodične i privatne kontakte i komunikaciju.

konj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Narednih dana može biti previše osetljivosti, a kod nekih biće i dosta suza.  Neki pripadnici vašeg znaka mogu započeti nove veze i kontakte, ako se nalaze na putovanju. Putovanja donose nove prilike i šanse. Nemojte se truditi da vratite osobu iz prošlosti, jer razbacujete energiju, a ona nije uopšte zainteresovana. Morate da okrenete novi list.

Oni koji imaju partnera, treba da postave jasne granice šta dozvoljavaju u vezi, a šta ne.

LAV

Vaš vladar Sunce ulazi u Devicu i napraviće povoljne aspekte sa Saturnom i Uranom. 

Ovo može biti šansa za neku novčanu “gimnastiku”, kao i poslovne planove. Oslonite se na iskustvo, ali budite i spemni za novine. Narednih dana treba da budete kao most između prošlosti i budućnosti tražeći dobar balans. Poslušajte savete iskusnijih i zrelijih, ali ne zatvarajte uši i za nove informacije.

Imate šansu mnogo razumnije i pametnije da delujete nego u prethodnom periodu.

DEVICA

Sunce ulazi u vaš znak, pa je vreme da i vi privučete pažnju na sebe i izađete iz anonimnosti. 

Zato, iskoristite naredni period, jer ćete osećati i mnogo više samopouzdanja i sigurnosti. Zaboravite malo na skromnost i pokažite svima sposobnosti koje imate, ali krenite bez velikog očekivanja. Idite i ne očekujte, radite i činite, ali ne očekujte.

Još uvek postoje smetnje u komunikaciji i razumevanju, mada ćete imati mnogo više prilika da dođete do osoba koje su vam potrebne.

VAGA

Lepe reči i osmeh ne treba da služe manipulacijama, na šta vas posebno upozorava naredni period.  U suprotnom, možete imati probleme sa partnerom, prijateljima i ljudima uopšte.

Nikog ne možete zadržati na silu, kao što niko ne može ni vas na silu da zadrži. Obratite pažnju na emocije, jer mogu dobiti neki oblik destrukcije i prisile. Možda je vreme da razmislite i o promenama, ali pod uslovom da potpuno zatvorite prethodne priče.

Mesečni horoskop za vreme prelaska Sunca preko Device od 23. avgusta do 22. septembra

ŠKORPIJA

Većih i značajnijih promena neće biti u narednim danima. 

Stoga, potrebno je još da sačekate na svojih “pet minuta”. Bilo bi dobro naredne dane daiskoristite za istraživanje i otkrivanje onoga što je od vas sakriveno. Zbog toga, budite što više povezani u komunikaciji sa drugim ljudima, ali istvoremeno, ne otrkrivajte sve karte.

Ako budete imali priliku za poslovno putovanje, nemojte ovu priliku olako ispustiti.

Trenutno se važni odgovori nalaze u prošlosti i potrebno je da po njoj kopate.

STRELAC

Vaš vladar Jupiter i dalje se nalazi u nepovoljnom aspektu sa Merkurom.  Što znači da nije najbolji period za sastanke, komunikaciju i razgovore o bitnijim temama. Planovi još uvek ne mogu da dobiju konačnu i stabilnu formu. Možda previše i pričate, ali nikako da kažete suštinu.

Osećate da vam drugi ljudi odvlače pažnju i energiju, pa nije dobar period za bilo koje aktivnosti koje podrazumevaju razmenu informacija i komunikaciju sa drugima.

JARAC

Fokusirajte se narednih dana na lične ciljeve i ambicije, jer će vaš vladar Saturn biti u povoljnom aspektu sa Suncem.  Ovo je dobar period za dobru saradnju sa uspešnim i uticajnim osobama. Iznesite jasno i glasno svoje poslovne ciljeve i planove. Poslušajte osobe koje predstavljaju autoritet, jer možete dobiti dobro usmerenje. Imaćete mogućnost da budete, na neki način, osvetljeni, što i ne bi bilo loše, jer će vam biti potrebno malo više samopouzdanja.

VODOLIJA

Naredne dane iskoristite za postavljanje konkretnih i jasnih planova.  I vi možete da očekujete podršku od uspešnih, uticajnih ili autoritativnijih osoba, posebno ako se budete potrudili da budete u njihovom društvu.

Neki pripadnici vašeg znaka mogu imati neplanirane finansijske troškove, ako se nalaze na putovanju i odmoru. Drugi, mogu imati fatalan susret, negde daleko od mesta stalnog boravka.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

U vašem znaku će se dogoditi pun Mesec i emocionalna napetost može biti preterana. 

Pazite da ne budete previše agresivni tamo gde bi probleme mogli da rešite na miran način. Budite pažljivi sa činjenicama, primedbama i budite upoznati sa svim nedostacima bilo kakvog plana.

Tajni odnosi i namere mogu biti otkriveni. Međutim, vreme je za identifikaciju i prepoznavanje problema, ali sada imate priliku da razumete situaciju.

(Dnevne.rs/Stil.kurir.rs/Izvor: sitoireseto.com)